ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

«Υποστελέχωση του Δασαρχείου Λαυρίου»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΘΕΜΑ: «Υποστελέχωση του Δασαρχείου Λαυρίου»

Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζονται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την έλλειψη στελεχών στο δασαρχείο Λαυρίου και την αποδυνάμωσή του καθώς έχουν μετατεθεί έξι από τους επτά υπηρετούντες Δασολόγους.

Αυτό, σε συνδυασμό με τον τεράστιο όγκο αιτήσεων από πολίτες που απευθύνονται στην εν λόγω υπηρεσία, δημιουργεί μια κατάσταση το λιγότερο προβληματική, με άμεση συνέπεια την πλήρη αδυναμία εξυπηρέτησης των πολιτών σε αιτήματά τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα έχουν αυστηρούς χρονικούς περιορισμούς.

Η Περιφέρεια Αττικής κατά το παρελθόν έχει ζητήσει να υπάρξει κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων , ενώ οι ελλείψεις αυτές καταγράφονται σε έγγραφο και από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος επισημαίνει επακριβώς τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Ερωτάστε:

1) Καθώς η υποστελέχωση του Δασαρχείου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον τομέα της προστασίας του δασικού πλούτου της περιοχής και συντελεί στην ταλαιπωρία των πολιτών, υπάρχει πρόβλεψη για κάλυψη των κενών που παρατηρούνται στο Δασαρχείο Λαυρίου;

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

http://pantelis.aspradakis.gr/press/37-questions/135-l-r

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Scroll to Top