Αθλητικά νέα

Η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και το Μαρκόπουλο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, οι αγώνες της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 20 Ιανουαρίου. Τα ζευγάρια είναι:
Ηρακλής Κηφισιάς-Μαρκόπουλο,
ΕΑ Λάρισας-Πανελλήνιος,
Ανατόλια-Άρης,
Κερατέα-Πειραματικό. Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης οι νικήτριες θα αντιμετωπίσουν τις πρώτες τέσσερις ομάδες στη βαθμολογία της Α1 Γυναικών.

Χάνει το παιχνίδι με τον Κεραυνό ο Γεωργόπουλος
Μια μεγάλη απώλεια θα έχει ο ΠΟΑ στο προσεχές παιχνίδι με τον Κεραυνό στην Κερατέα αφού όπως έγινε γνωστό ο Σάκης Γεωργόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, γεγονός που θα τον αφήσει έκτες αποστολής. Από εκεί και πέρα ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δεν υπολογίζει και τους Χατζηανδρέου-Κατσούλη που είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στα μεταγραφικά Καρύμπας και Βλαστός παραμένουν βασικοί στόχοι με τον δεύτερο να είναι πολύ πιθανόν να γίνει συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Τζανής θα δώσει κανονικά το «παρών» στη βασική ενδεκάδα ενώ από την άλλη εβδομάδα ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης μπαίνει οριστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.
  Αυτές είναι οι παραλίες στην Ανατολική Αττική που πήραν Γαλάζια Σημαία!