Υπεύθυνος για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του κέντρου Υγείας Λαυρίου ο Σταύρος Παπασταυρόπουλος

Πρόσφατα Άρθρα

papastavropoulos 

 Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις του Ν.3329/05 « και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις» όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του τρίτου άρθρου του Ν.3527/2007.
2.Τον οργανισμό του Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
3. Τη του άρθρου 6 του Νόμου 4052/2012( 41/1-3-12) κατά την οποία ορίζεται ότι «υπεύθυνος για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας είναι Ιατρός Γενικής Ιατρικής ή Παθολόγος , οποίος κατέχει οργανική θέση Διευθυντή Ε.Σ.Υ. και ορίζεται με απόφαση του Διοικητή της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με την ίδια απόφαση ορίζεται και ο αναπληρωτής του.

Εάν στο δεν υπηρετεί ιατρός αυτών των ειδικοτήτων σε οργανική θέση Διευθυντή, ο της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας μπορεί να αναθέσει το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στον αρχαιότερο Ιατρό με ειδικότητα γενικής ιατρικής ή παθολογίας ο οποίος πήρε το βαθμό του Διευθυντή με αναβάθμιση ή που κατέχει προσωποπαγή θέση». Η θητεία του Υπεύθυνου για το συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας του κέντρου Υγείας είναι τριετής.

4. Το αριθμ. 863/13-1-2012 έγγραφο του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ορίζουμε Συντονιστή της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Λαυρίου αρμοδιότητας Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» τον κ. Παπασταυρόπουλο Σταύρο Διευθυντή Παθολογίας, με τριετή θητεία, με αναπληρωτή τον κ. Ντυμένο Γεώργιο Διευθυντή Πνευμονολογίας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΟΥΣΙΩΝΗΣ

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ