16.8 C
Keratea
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Πρόσφατα Άρθρα

%CE%A4%CE%91+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5+%CE%93%CE%97%CE%A0%CE%95%CE%94%CE%9F%CE%A5+%CE%A4%CE%97%CE%A3+%CE%91.%CE%A0.%CE%95.%CE%9B%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%95%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3
Μιας και παρατηρήσαμε ένα ενδιαφέρον και μπράβο σε αυτούς που ασχολήθηκαν για τα προβλήματα του γηπέδου της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε οτι υπάρχουν ακόμα εξίσου σημαντικά προβλήματα και πιο σοβαρά που θα πρέπει να διορθωθούν σύντομα και αυτά.

Το ενδιαφέρον αυτό είναι πολύ θετικό για τη βελτίωση του γηπέδου αλλά θα θέλαμε να υπάρξει συνέχεια και να είναι ακόμα μεγαλύτερο…
Ξεκινάμε με μερικά απο αυτά:
(Η σειρά είναι τυχαία και δεν πάει με βάση ποιο είναι ποιο σοβαρό).
1) ΣΧΑΡΕΣ…Γηπεδο ΑΠΕΛ. Αδιαφορια.
Θίξαμε σε παλαιότερη ανάρτηση το πρόβλημα που υπάρχει με τις σχάρες του γηπέδου οι οποίες έχουν κλαπεί και θεωρούμε οτι είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα κυρίως για τα αλλά και για τους μεγαλύτερους που μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα στο γήπεδο.
Το θέμα αυτό η Α.Π.Ε. το ανέφερε απο τον περασμένο Μάιο στους αρμόδιους και εμείς το αναρτήσαμε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.
Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος πέρασαν και ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα..
Ο κόσμος, οι αθλητές, τα που έχουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου μαζί με του στίβου και αρκετοί άλλοι είναι όλοι τους εκτεθειμένοι με κίνδυνο να τραυματιστούν σε κάποιο απο αυτά τα του γηπέδου που λείπουν οι σχάρες..
Δεν ξέρουμε πόσο κοστολογούνται 100 σχάρες αλλά πιστεύουμε οτι προέχει η προστασία των ανθρώπων όσο ζημιογόνες και να είναι αυτές.
Η αδιαφορία απο τον περασμένο Μάιο του 2012 για το συγκεκριμένο θέμα  θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και να λυθεί επιτέλους αυτό το σοβαρό πρόβλημα.
Σχαρες γηπεδου 2
2) ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ.. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.


Άλλο ένα πρόβλημα είναι ο Άθλιος συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου.

Είναι ένας απο τους χειρότερους στην Αττική για να μην πούμε στην και μας πείτε υπερβολικούς ο οποίος έχει φθαρεί αρκετά απο την υπερβολική χρήση.
Αν προσέξετε στη φωτογραφία τη μικρή το στυλό δείχνει την ποιότητα και το πάχος του συγκεκριμένου χλοοτάπητα.
Ούτε 1cm πάχος δεν έχει. Απίστευτο..
Μιλάμε για ένα γήπεδο νταμάρι με στρωμένο επάνω του ένα χαλί που πιο πολύ μοιάζει με τσόχα παρά με συνθετικό χλοοτάπητα.
Αρκετές οι συνέπειες και σοβαρές…
Δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε αρκετούς αθλητές και στην ομάδα με αποτέλεσμα πολλους σοβαρούς τραυματισμούς που κάποιοι καταλήγουν σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Επίσης υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά σε γιατρούς φυσιοθεραπευτές κ.τ.λ. για την ομάδα και τους αθλητές.
Άρα επιβάλλεται αλλαγή επειγόντως με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς η ακόμα καλύτερα με  χλοοτάπητα που θα ήταν και το πιο ιδανικό για όλους…
2picsay-1310727959

3) ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.. WC

Άλλο πρόβλημα είναι η τουαλέτες για το φίλαθλο κόσμο..
Δεν υπάρχουν πουθενά… τρομερό ε?
Φίλαθλος κόσμος γεμίζει τις κερκίδες του γηπέδου σε αγώνες με αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα για τη φυσική τους ανάγκη κάποιοι φροντίζουν να ποτίσουν κάποια δεντράκια εκεί γύρω άλλοι κάποιες μάντρες και άλλοι φεύγουν για το σπίτι ειδικά οι γυναίκες που δε μπορούν να κάνουν και τίποτα διαφορετικό.
Όπως αντιλαμβάνεστε δε χρειάζεται να το σχολιάσουμε παραπέρα αυτό το θέμα..
Πρέπει να δοθεί και εδω μια λύση γρήγορα…

4) ΚΑΝΤΙΝΑ..

kantina 2
Πάμε στο πρόβλημα της Καντίνας.
Η μόνιμη και σταθερή καντίνα είναι μια λύση που θα εξυπηρετήσει αρκετό κόσμο έστω για ένα νεράκι η ένα καφέ και ένα σάντουιτς.
Ανάλογα με τις προδιαγραφές π.χ. κλειστή για το χειμώνα, καθίσματα κ.τ.λ. θα φέρει και τα ανάλογα είτε απο ενοίκιο είτε απο την ομάδα της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ η οποία μπορεί να την εκμεταλλευτεί για την ενίσχυση της.
Είναι ένα θέμα που δεν παύει να απασχολεί και πρέπει να γίνει και αυτό κάποια στιγμή.

5) ΕΞΤΡΑ ΚΤΗΡΙΑ..

Κτηρια ΑΠΕΛ 1
Συνεχίζουμε με το πρόβλημα της χωρητικότητας των κτηρίων…
Ο χώρος των κτηρίων είναι περιορισμένος. Η  μεγάλη ομάδα μπορεί να έχει τα αποδυτήρια της αλλά οι ακαδημίες δεν έχουν παρά μόνο ένα δωματιάκι.
Ένα δωματιάκι χωρίς μπάνια χωρίς τουαλέτα χωρίς βρύσες χωρίς τίποτα.
Μιλάμε για ομάδες προ τζούνιορ, τζούνιορ, παμπαιδες, παίδες, έφηβοι.. όλοι εκεί μέσα σε αυτό το δωματιάκι…
Η λέσχη περιορισμένη και φορτωμένη όσο δεν πάει χρησιμοποιώντας την…
1) σαν γυμναστήριο γιατί δεν έχουν που να βάλουν τα όργανα γυμναστικής (τα όποια ανήκουν στην ομάδα και παρεμπίπτοντος κάνει οποιοσδήποτε θέλει να γυμναστεί στο γήπεδο),
2)σαν γραφεία  της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ,
3)σαν βρύσες και τουαλέτες για τις ακαδημίες εφόσον δεν έχουν αυτές,
4) σαν χώρος αναμονής των γονέων για τα τους οπου προσφέρει και υπηρεσίες αναψυκτήριου όσο μπορεί και σαν οτιδήποτε άλλο που μπορεί να εξυπηρετήσει.
anekm. xwros 2
Παρόλα αυτά υπάρχει χώρος έξω που είναι απίστευτα μεγάλος και ανεκμετάλλευτος στο να κάνεις άλλο ένα έξτρα δωμάτιο η κτήριο η κάτι σαν αποθήκη τέλος πάντων  που μπορεί να βοηθήσει αρκετά.
Αλλά τι λέμε και εμείς τι ζητάμε??
Αυτά είναι άπιαστα όνειρα..
Αλλού και αλλού σηκώνονται αμέσως κτήρια εδω όμως που θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει τόσο κόσμο τίποτα..

6) ΚΕΡΚΙΔΑ…

ekpliktiki foto apelistas...
Πάμε παρακάτω στο θέμα της κερκίδας..
Κερκίδα στην ανατολική πλευρά και γρήγορα…Είπατε οτι θα φέρετε κατασκευή κερκίδας αλλά μείνατε στις υποσχέσεις..
Ακόμα την περιμένουμε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που κάθεται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου είτε λόγο κρύου επειδή εκεί κόβει είτε επειδή είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως και να είναι τα πράγματα σημασία έχει οτι κάθεται αρκετός κόσμος όρθιος και περιμένει ακούραστος την κερκίδα που του υποσχεθήκατε.
ΘΑ.. ΘΑ.. ΘΑ… Ελπίζουμε να έρθει σύντομα…
Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για το στάδιο του Λαυρίου με προβλήματα τα οποία δε θα έπρεπε να τα συζητάμε καν.
Η εγκατάλειψη του συγκεκριμένου γηπέδου είναι ορατή και απαράδεκτη επι σειρά ετών και θα πρέπει επιτέλους κάποιος να φροντίσει για αυτό.

Πηγή: http://apelistas1929.blogspot.gr/2012/11/blog-post_30.html

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ