8.8 C
Keratea
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

” Άναψαν” τα αίματα στην Κερατέα … η συνέχεια

Αξίζει να διαβάσετε

Σχετικά με το άρθρο της εφημερίδας “ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” – “Άναψαν” τα αίματα στην Κερατέα– που δημοσιεύτηκε στο φύλλο του Ιανουαρίου υπήρξε σχολιασμός αναγνώστριας που επεσήμανε, κατά την άποψή της , την έλλειψη χώρων αναψυχής στην Κερατέα και συγκεκριμένα πάρκου και οργανωμένου παιδότοπου.

Οφείλουμε να αναφέρουμε ότι ο σχολιασμός ο οποίος έγινε επώνυμα στην αντίστοιχη σελίδα του ιστολογίου “…από την Κερατέα …για την Κερατέα” στο facebook αποσύρθηκε από τον ίδιο τον αναγνώστη και όχι από τον διαχειριστή.

Η θέση του ιστολογίου είναι πως όλες οι απόψεις, τα σχόλια και οι γνώμες των αναγνωστών είναι πάντα ευπρόσδεκτα και απαραίτητα για να αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος . Στο ιστολόγιο μπορεί ελεύθερα να αναρτήσει κανείς την άποψή του είτε επώνυμα είτε ανώνυμα – εάν αυτό τον κάνει να αισθάνεται πιο ελεύθερα. Ο διάλογος ο αληθινός είναι έργο της ελευθερίας.

Για το σχόλιο αυτό υπήρξε άμεση απάντηση του δημάρχου κ. Σταύρου Ιατρού η οποία και παρατίθεται εν συνεχεία:


Σε ελάχιστο χρόνο και με περίσσεια απερισκεψία η Ρεγγίνα σχολιάζει δηκτικά έλλειψη χώρων για νέους κ.λ.π. , στο Δήμο μας

Δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει !!!

Αν δεν ξέρει λοιπόν ας μάθει :… Περισσότερα

3 Χρόνια στην Διοίκηση του Δήμου μας με ένα καταχρεωμένο Δήμο (παραλάβαμε χρέη επίσημα 3.750.000 € με ταμείο -24.000€ και ανεπίσημο χρέος επί πλέον 600.000€) και μόλις παραλάβαμε, το δεύτερο κιόλας μήνα μας ήλθαν κατασχέσεις λόγω χρεών.

Όχι μόνο το αντιμετωπίσαμε όχι μόνο τα αποπληρώνουμε αλλά νοικοκυρέψαμε γρήγορα τα οικονομικά για να γίνεται έργο.

Ας μην αναφέρω αναλυτικά επεκτάσεις βιολογικού σταθμού, οδοποιία – αποχέτευση στο νέο σχέδιο, σταθμό μεταφόρτωσης, τεράστια επέκταση και εντάξεις στο σχέδιο πόλης, ανακύκλωση, οδοποιία στους οικισμούς, νέα πυροσβεστικά οχήματα και πολλά άλλα…

Ας πούμε μόνο για την νεολαία που την ενδιαφέρει ;

4 σχολεία παραλάβαμε σε άθλια κατάσταση. Είχαν να επισκευαστούν 40 και 20 χρόνια.

Έγιναν καινούργια και περιλαμβάνουν ένα σωρό χώρους για τους νέους. Αυτό το τεράστιο έργο δεν το είδε. Δεν πειράζει το είδε όλη η Κερατέα.

Δημιουργήσαμε Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό και εκτός των δύο κλειστών Γυμναστηρίων που βελτιώθηκαν έχουμε επί πλέον 4 νέους χώρους άθλησης. Ούτε αυτά είδε η Ρεγγίνα.

Δημιουργήσαμε Δημοτικό Ωδείο. Ήδη λειτουργεί με 40 εγγραφές.

Για την νεολαία καθιερώσαμε νέους θεσμούς (βραβεύσεις) και ειδικές εκδόσεις.

Είχαμε ένα παιδικό σταθμό και δημιουργήσαμε το 2008 δεύτερο.

Τέλος για τις παιδικές χαρές. Ήδη έχουμε δημιουργήσει δύο νέους παιδότοπους και αυτή την στιγμή έχουμε υπό κατασκευή 4 νέους. Όμως που να φτιάξει ο Δήμος όταν δεν έχει οικόπεδο. Αλλά και αυτά τα βρήκαμε.

Το κυριότερο όμως. Θα μπορούσε κανείς με χρέη και άδεια ταμεία να κάνει έργο ;

Εμείς τα καταφέρνουμε. Αντί για αναγνώριση όμως έχουμε τα ανεύθυνα σχόλια ανθρώπων που από τη πολυθρόνα τους όπως έχουν μάθει γράφουν και δύο αράδες.

Τι θα έπρεπε να κάνουν;

Να ενημερωθούν υπεύθυνα.

Να γίνουν όπως δεκάδες άλλοι δημιουργικοί συμπολίτες μας, εθελοντές σε κάποιο τομέα δράσης.

Ιδού η Κερατέα λοιπόν.

Ιδού και η διέξοδος.

Σταύρος Ιατρού Δήμαρχος Κερατέας

Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον απολογισμό της νέας δημοτικής αρχής που έγινε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007, παρουσιάστηκαν υπέρογκα χρέη της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με τον κύριο Ιατρού, η άσχημη οικονομική κατάσταση του δήμου σε συνδυασμό με τον οικονομικό στραγγαλισμό της κεντρικής εξουσίας εξαιτίας της άρνησης αποδοχής προς εγκατάσταση του νέου Χ.Υ.Τ.Α. δημιούργησαν αντιξοότητες και προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται σθεναρά.

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Σχετικά άρθρα