Οι Σπαρτιάτες μόνοι τους ιδρύουν εταιρεία λαϊκής βάσης για τα απορρίμματα τους!

Πρόσφατα Άρθρα

 
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/ceb5cf81ceb3cebfcf83cf84ceaccf83ceb9cebf-cebacebfcebccf80cf8ccf83cf84.jpg?resize=640%2C429

 
 Καλούν τους Έλληνες : Αντισταθείτε και πάρτε την τύχη σας στα χέρια σας. 
«Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε.»

Πριν ένα μήνα μπορεί να μην ήταν 300 αλλά μόνο 30, οι Σπαρτιάτες που αποφάσισαν να διαχειριστούν τα δικά τους απορρίμματα με δική τους εταιρία λαϊκής βάσης σε πείσμα των μεγαλεπίβολων και ύποπτων σχεδίων της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη και των εξαπτέρυγών του δημάρχων και προέδρων ΦΟΣΔΑ.
Τη στιγμή που ο «καντονάρχης» Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κάνει ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο για να επιβάλει την καύση ως τη μοναδική λύση διαχείρισης των απορριμμάτων με προβλεπόμενο επένδυσης από 350..000 έως 550.000.000 ευρώ! (δείτε προκήρυξη διαβούλευσης www.pepel.gr), χωρίς όμως να λέει που θα πηγαίνουν τα -άκρως τοξικά- υπολείμματα της καύσης… Οι δήμαρχοι που διαχειρίζονταν τα τους επί χρόνια, συνεχίζουν να συντηρούν παράνομες χωματερές, χωρίς να έχουν άλλη πρόταση… Οι επί χρόνια αργόμισθοι πρόεδροι των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κάποιων νομών ρωτούν ακόμη πώς γίνεται η ανακύκλωση, και γυρίζοντας την πλάτη κανονίζουν πως θα στείλουν τα σκουπίδια στα Βαλκάνια…
Οι Σπαρτιάτες παίρνουν τα πράγματα και τα στα χέρια τους! 
Μακριά από εργολάβους και ξένους επενδυτές, ίδρυσαν την εταιρία λαϊκής βάσης «Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε.», με σκοπό την διαχείριση των απορριμμάτων με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, την υγεία  και το πορτοφόλι των πολιτών. Προτάσσουν την πλέον οικολογική και ήπια διαχείριση των απορριμμάτων, για παραγωγή Βιοαερίου, θερμότητας και λιπάσματος από τα οργανικά μέρη των απορριμμάτων και μια απόλυτα ορθολογική και προσοδοφόρα διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών με διαλογή στη πηγή.
  Έξι λόγοι για τους οποίους οι Λάκωνες αλλά και οι να κάνουν το ίδιο:
• Σαν παραγωγός των απορριμμάτων μας έχουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στο κέρδος που η διαχείρισή μας θα μας αποφέρει.
• Με τη συμμετοχή μας στο διαχείρισης, και γνωρίζουμε,  και ενεργούμε υπεύθυνα, και ελέγχουμε τον τρόπο λειτουργίας του για τα 25 τουλάχιστον επόμενα χρόνια.
• Είμαστε άμεσα εμπλεκόμενοι και έτσι μπορούμε να συμμετέχουμε στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος που ζούμε.
• Αυτή η είναι σίγουρα το μέλλον των παιδιών μας.
• Στηρίζουμε τον τόπο μας, τη Λακωνία με τη πιο καθαρή, ήπια και σύγχρονη μέθοδο διαχείρισης απορριμμάτων.
• Καμία εταιρεία και  κανένας εργολάβος δεν έχει το να μας αποκλείσει σαν από τη συμμετοχή στη διαχείριση  αλλά και το κέρδος που θα προκύψει.
Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να συμμετάσχουμε ενεργά στη προεγγραφή της Λακωνικής  Βιοενεργειακής αγοράζοντας μελλοντικά έστω και μία προνομιούχα μετοχή.
9. Σπαρτιάτες
olympia.gr

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ