ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Πρόσφατα Άρθρα

Με επίκαιρη ερώτηση στη , ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, ζητούσε την άρση του χιλιομετρικού περιορισμού των 40χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, η οποία άφηνε εκτός των προγραμμάτων επιδότησης νέων αγροτών, περιοχές (π.χ Μεσόγεια) και Δήμους (Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Κρωπία, , Μαρκόπουλο, ) της Περιφέρειας Αττικής, που διαθέτουν πλούσια γεωργική παραγωγή.

Με γραπτή απάντησή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι, η εφαρμογή του Μέτρου των νέων αγροτών, στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, θα καλύπτει την Επικράτεια της Ελλάδος.

Ειδικά για το Νομό Αττικής, που χαρακτηρίζεται μεν ως αστικός, αλλά διαθέτει περιοχές με σημαντική πρωτογενή παραγωγή, θα υπάρχουν παρεμβάσεις του ανωτέρω Προγράμματος οι οποίες θα είναι επιλέξιμες για όλη τη χώρα και όχι μόνο για τις μέχρι σήμερα χαρακτηρισμένες ως αγροτικές περιοχές.

www.newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: