Αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής για το μήνα Ιούνιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις  του Δήμου Λαυρεωτικής για το μήνα Ιούνιο, από το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Θορικός» του Δήμου μας. Οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν αμέσως μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, διεξήχθησαν παρουσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, ενώ τους παρακολούθησε μεγάλος αριθμός δημοτών.

Η έναρξη έγινε την Τρίτη 17 Ιουνίου με την καρδιά του 16ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής να χτυπάει στο Δήμο μας, για ένα εντατικό αθλητικό διήμερο. Περισσότεροι από 600 μικροί και μεγάλοι αθλητές, από σωματεία και αθλητικά τμήματα όλων των Δήμων της Αττικής, έδωσαν το παρόν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, μετατρέποντας το φεστιβάλ σε μια γιορτή για τον αθλητισμό.
Στη συνέχεια, ο θεσμός των sport camps, με υψηλή συμμετοχή και ένα άκρως δημιουργικό πρόγραμμα, πραγματοποιείται στις δύο Δημοτικές Ενότητες Λαυρίου και Κερατέας , μέσα από πολύπλευρες αθλητικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην εξοικείωση και ενασχόληση των παιδιών με τα ολυμπιακά αθλήματα. Το αθλητικό καμπ ξεκίνησε την Τρίτη 21 Ιούνιου και θα ολοκληρωθεί τέλη Ιουλίου.
Το Σάββατο 25 Ιουνίου έλαβε χώρα η τελική φάση ενόργανης παμπαίδων – παγκορασίδων, ενώ στις 26 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση Ενόργανης Α.Ε.Σ.Γ.Α.  
Το τελευταίο δεκαήμερο κύλησε με ένα πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα για το Δήμο Λαυρεωτικής. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε ότι: « Ο αθλητισμός δίνει στα παιδιά μας τα ερεθίσματα εκείνα, που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη και υγιή προσωπικότητα. Αυτές οι μέρες, έδωσαν την ευκαιρία στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, να αναδείξουν το ταλέντο των παιδιών μας και την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών φυσικής αγωγής, ενώ παράλληλα πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την περιοχή μας από τους γειτονικούς δήμους. Έχουμε τις υποδομές και τη θέληση να υποστηρίζουμε αθλητικά δρώμενα και χαιρετίζουμε εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού υπερτοπικού χαρακτήρα.»
Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τις αθλητικές εκδηλώσεις.


Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

  ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ: Δεν μπορεί ένας ψεύτης δήμαρχος, να υπερασπιστεί το συμφέρον του τόπου μας.