Απίστευτο ξέσπασμα ακραίου φανατισμού από τον Αμβρόσιο (ΒΙΝΤΕΟ). Κήρυγμα μίσους ανήμερα της Κορύφωσης του Θείου Δράματος

Βίντεο κατέγραψε το παραλήρημα του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Δριμεία επίθεση προς τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη αλλά και τους άθεους που κατανάλωσαν κρέας το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής εξαπέλυσε από την πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, το βράδυ της Μ. Παρασκευής, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Παρά τον θρήνο και την κατάνυξη των ημερών σχολιάζοντας το διάταγμα που θα αντικαθιστά το μάθημα Θρησκευτικών στο σχολείο με μάθημα Θρησκειολογίας, ο μητροπολίτης «ευχήθηκε» «να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας».

«Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας» είπε χαρακτηριστικά ενώπιον των συγκεντρωμένων πιστών που έμειναν άναυδοι στο άκουσμα των λόγων του.

Σε ό,τι αφορά δε την ομάδα άθεων που μέσω Facebook πρότεινε γεύματα με κρέας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ο ίδιος ευχήθηκε «να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι» και «να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν». «Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει, αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος πήρε το λόγο και ευχήθηκε Καλό Πάσχα.

«Μπορεί να έχουν γίνει λάθη και τούτες τις Άγιες Μέρες θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι, με ειρήνη και ομόνοια. Αυτό είναι για μένα το μήνυμα της Αναστάσεως» ανέφερε μεταξύ άλλων.

  Πρωτοβουλίες για σχεδιασμό έργων στη Νοτιοανατολική Αττική στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας και της πράσινης ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο της ντροπής…


Από το βιβλίο Ιεράρχες, διάκονοι της χούντας του Συγγραφέα Γκίνης Γιάννης Χ