12.5 C
Keratea
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Επιστολή της ΚΑΕ Λαύριο στο ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ» για το θέμα του γηπέδου

Πρόσφατα Άρθρα

Με την παρακάτω επιστολή η Διοίκηση της ΚΑΕ  αιτήθηκε σήμερα την προημερησίας διάταξης συζήτηση του θέματος της παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου.
Θα πρέπει να έχουμε οριστικά αύριο μια τελική θετική ή αρνητική απάντηση δεδομένου ότι ο χρόνος για τη δήλωση έδρας λήγει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.
Εμείς είμαστε εδώ να κάνουμε διάλογο και να βρούμε ΛΥΣΗ.
Περιμένουμε το ίδιο και από το ΔΣ του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ.

ΠΡΟΣ: ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ.
ΥΠΟΨΗ: ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ ΥΠΟΨΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΠΔΔ.
29-06-2016
ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

Αξιότιμε κε Δήμαρχε, αξιότιμα μέλη του ΔΣ,

Σε συνέχεια της ξαφνικής και -χωρίς προηγούμενη σχετική συζήτηση- ενυπόγραφης επιστολής σας με αρ. πρωτ. 773/23-8-2016 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θεωρούμε πως οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές, μονοβαρείς και οδηγούν το σύλλογό μας σε οικονομική αιμορραγία και δυσχερή οικονομική κατάσταση ενώ δε συμβαδίζουν με τη σχετική απόφαση με αρ. πρωτ. 944/29-10-2015 του ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ημερομηνία κατάθεσης του σχετικού παραχωρητηρίου για τη δήλωση έδρας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει παρέλθει από τις 24 Αυγούστου και έχουμε πάρει σχετική ολιγοήμερη παράταση.

Ως εκ τούτου, κάτω από τις συγκεκριμένες ασφυκτικές χρονικές πιέσεις που έχουμε οδηγηθεί, σας καλούμε να συζητήσετε εκ νέου το εν λόγω αίτημά μας στην προσεχή συνέλευση του ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΘΟΡΙΚΟΣ» που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 εκτός ημερησίας διάταξης.

Τονίζουμε ότι θα πρέπει να βρεθεί μία λύση άμεσα για το θέμα δεδομένου ότι πιθανή περεταίρω καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μας εκτός πρωταθλήματος ή σε άλλη έδρα και την πόλη μας σε πανελλαδικό διασυρμό. Η μοναδική επιθυμία μας είναι να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα που είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Κάθε άλλη λύση δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη.

Η ομάδα είναι φυσική συνέχεια του Ερασιτεχνικού Σωματείου που παραμένει βασικός μέτοχος, εκτός των άλλων μετοχών λαϊκής βάσης πολιτών της Λαυρεωτικής. Είναι η φυσική συνέχεια της ομάδας που ξεκίνησε από τις γειτονιές της πόλης μας, και κατάφερε να ανέλθει όλες τις κατηγορίες για να φτάσει στην κορυφή της BasketLeague, φέρει το όνομα της πόλης μας, προβάλει περήφανα το όνομά της και τους ανθρώπους της σε όλη την επικράτεια και όλα τα μέσα (ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και έντυπα) σε καθημερινή βάση και όλο το χρόνο και προσελκύει πλήθος κόσμου.

Είναι η ομάδα της οποίας η κοινωνική προσφορά και επικροτήθηκαν δια ζώσης μέχρι και από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο (επίσης, θυμίζω φιλικό με ΚΑΕ για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Λαύριο σε συνεργασία με το Δήμο μας, φιλικός αγώνας με την Κύμη για το Ειδικό Σχολείο Λαυρίου, αγώνας επίδειξης με τους Παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές για τα με νεοπλασματικές νόσους και πολλά άλλα).

Ίσως εσφαλμένα σας έχουν ενημερώσει ότι η ΚΑΕ Λαυρίου είναι μία επικερδής επιχείρηση. Μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα επίσημα οικονομικά μας στοιχεία. Θυμίζουμε τέλος ότι η ΚΑΕ Λαυρίου διαθέτει σε όλους του αγώνες της δωρεάν προσκλήσεις στους αθλητές όλων των Αθλητικών Ακαδημιών της ευρύτερης περιοχής Λαυρίου και Κερατέας και αυτό θα συνεχίσει να πράττει, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου επίκειται, φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας με την ΚΑΕ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου!

Όπως αντιλαμβάνεστε κάθε περαιτέρω καθυστέρηση είναι εις βάρος όλων.
Ζητάμε τη διεξαγωγή διαλόγου και εύρεσης λύσης!

Με εκτίμηση Για την ΚΑΕ Λαυρίου
Γιάννης Ψαρράκης Πρόεδρος ΚΑΕ

Πηγή

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ