Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΊ’ΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ BE-ACTIVE

Πρόσφατα Άρθρα

             

Δελτίο Τύπο
Με δράση ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ στα ΒΟΥΝΑ της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ συμμετεχει στην μεγαλη του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .


Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού είναι μια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Το 2016 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού.

Το γενικό της εκστρατείας είναι και πάλι «#BeActive» («να είστε ενεργοί») και θα πρέπει να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση συμβάλλουν σημαντικά στην ευεξία των ευρωπαίων πολιτών. Ωστόσο, το επίπεδο της σωματικής άσκησης παρουσιάζει αυτή τη στιγμή στασιμότητα και, σε ορισμένες χώρες, ακόμη και υποχώρηση. Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού αποτελεί μια απάντηση στην πρόκληση αυτή. Η έλλειψη σωματικής άσκησης έχει όχι μόνο αρνητικές συνέπειες στην κοινωνία και στην υγεία των πολιτών, αλλά και οικονομικό κόστος. Επιπλέον, ο αθλητισμός έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τα ανεκτικότητας και την ιδιότητα του πολίτη σε όλη την Ευρώπη. Η προώθηση του ρόλου του αθλητισμού ως μέσου για την κοινωνική θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των υφιστάμενων προκλήσεων στην ευρωπαϊκή κοινωνία.
Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού αποσκοπεί στην προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση και στην της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής. Η εβδομάδα είναι για όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ καλεί όλους τους φίλους του αθλητίσμού ανεξάρτητα από ηλίκια να λάβουν μέρος σε αυτή την δράση.
Καλεί επίσης τους γονείς να έρθουν μαζί με τα τους να συμμετασχουν στην ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ και να γνωρίσουν τις ομορφιές της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ.
Ο Γ.Σ.Κερατέας στα 32 χρόνια λειτουργίας του κάνει πράξη το «BE-ACTIVE» καθώς στον σύλλογο μετέχουν αθλητές και αθλήτριες απο 4 έως 78 ετών.
Σας περιμένουμε όλους να ενωσουμε την δράση μας με  πολίτες απο 28 χώρες της ΕΥΡΩΠΗΣ και να δόσουμε το μηνυμα


                                «BE-ACTIVE»!!!!!!!

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ