10.5 C
Keratea
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Πολυχώρος Attart Off Road Park …αποκλεισμένος από τα Μ.Α.Τ.

Αξίζει να διαβάσετε

Στέφανος Αττάρτ :

“Αυτό το Ελληνικό όχημα αφού πήγε σε όλη την Ευρώπη, ήρθαν 400 δημοσιογράφοι απ΄ όλο τον κόσμο και έφεραν στην Ελλάδα μας 10.000 χιλ/ πλουσίους τουρίστες σε 3 χρόνια, αυτήν την στιγμή που τόσο τους έχουμε ανάγκη οι άρχοντες της χώρας μας δεν μας επιτρέπουν να φέρουμε τουρίστες να το δουν, για φέτος.!!!! Τα πακέτα τον τουριστικών γραφείων κλείνουν από τώρα για το καλοκαίρι!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΜΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΜΑΡΤ ΤΙΣ 2 ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΑΤ.!!!!!”

 

Ο Πολυχώρος
Το έτος 2004 αποτελεί μια χρονιά σταθμό για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η ATTART OFF – ROAD PARK Ltd κατασκευάζει την πρώτη ολοκληρωμένη πίστα για οχήματα εκτός δρόμου (4 x 4). Ένας μοναδικός πολυχώρος όπου συνυπάρχουν το αθλητικό πνεύμα και οι άρτιες εγκαταστάσεις. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν αγωνιστικά οχήματα 4 x 4 νοικιάζοντάς τα ή εναλλακτικά, συμμετέχοντας με το δικό τους όχημα, σε μια πραγματικών συνθηκών διαδρομή εκτός δρόμου. Και όλα αυτά, σε μια τοποθεσία με πολύ εύκολη προσβασιμότητα, μόλις 20 λεπτά από τον κόμβο της Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Κηφισίας (προς έξοδο Μαρκόπουλου).

Το όραμα
Η αγάπη και η βαθιά γνώση των ιδρυτών της ATTART OFF – ROAD PARK Ltd για τα οχήματα εκτός δρόμου, ήταν και είναι το κίνητρο για την ανάδειξη και εξέλιξη τους. Το όραμα, γίνεται πλέον πραγματικότητα επιδιώκοντας να προσφέρει σε όλους τους έλληνες οδηγούς μια σειρά ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, εστιάζοντας στις μοναδικές απαιτήσεις και ανάγκες τους. Η ATTART OFF – ROAD PARK Ltd δεσμεύεται να υπηρετήσει τον κλάδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να θέσει νέες προδιαγραφές για το μέλλον. Κύριο μέλημά της, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός προς τον οδηγό.

Η επένδυση
Η προσέγγιση στο χώρο των οχημάτων εκτός δρόμου έπρεπε να είναι μοναδική και πάνω από όλα καινοτομική. Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, χρησιμοποιήθηκαν τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και τα καταλληλότερα υλικά. Όσο για τον σχεδιαστικό τομέα της πίστας, επιλέχθηκαν όλες οι πιθανές παραλλαγές που μπορεί να συναντήσει κανείς εκτός δρόμου. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν χώροι ψυχαγωγίας όπως cafe – bar , πίστα off – road για τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, παιδότοπος, χώροι εκθέσεων διαφόρων προϊόντων κ.α. Μια μοναδική επένδυση για τα ελληνικά δεδομένα που αγγίζει το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων Ευρώ.

Ο στόχος: γνώση, ασφάλεια
Η προσπάθεια της ATTART OFF – ROAD PARK Ltd εστιάζεται στην ενίσχυση των γνώσεων γύρω από τα οχήματα εκτός δρόμου, στους γενικότερους τομείς δράσης των οχημάτων καθώς και στους τρόπους με τους οποίους οι οδηγοί θα μάθουν να οδηγούν με ασφάλεια. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες, επιτυγχάνεται η ανάπτυξη των οδηγικών ικανοτήτων ενώ παράλληλα είναι δυνατή η ανακάλυψη των νέων ταλέντων αλλά και επιπλέον οδηγικών δεξιοτήτων.

Η απόλυτη διασκέδαση
Ο σχεδιασμός και η φιλοσοφία των εγκαταστάσεων αποσκοπούν στην απόλυτη διασκέδαση όλων όσων θα παραβρεθούν στην ATTART OFF – ROAD PARK Ltd . Η έντονη περιπέτεια, η μοναδική αισθητική του χώρου, οι πολλαπλές διαδρομές και τα εμπόδια, τα μοναδικά events , οι αγώνες trial , οι παρουσιάσεις, οι επιδείξεις και το cafe – bar – restaurant συνθέτουν ένα μοναδικό χώρο αναψυχής, θεάματος και απόδρασης. 

 

Ο πολυχώρος Attart Off Road Park είναι ο μοναδικός Off Road προορισμός για την διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού.

Το επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι η πίστα Off Road που λειτουργεί στον πολυχώρο, η οποία έχει αμφιθεατρική άποψη από το κλειστό και υπαίθριο Cafe-bar.

Οι δραστηριότητες που μπορούν θα διοργανωθούν είναι οι ακόλουθες:
Παρουσίασεις

 • Σεμινάριο/παρουσίαση σε κλειστό χώρο για 60 άτομα (μαζί με τον εξοπλισμό παρουσίασης).
 • Χρήση κλειστής τέντας με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 120 ατόμων (πλέον των ήδη αναφερομένων).
 • Φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις οχημάτων.

Διαφημιστικοί χώροι

 • Χρήση διαφημιστικών χώρων εντός του πολυχώρου (πίστα Off Road, βοηθητικοί χώροι, περίμετρος πολυχώρου)
 • Παρουσία branding εντός του Cafe-bar.

Δραστηριότητες

 • Οδήγηση αυτοκινήτων 4Χ4 στην πίστα Off Road, με δυνατότητα επιλογής διαδρομών διαφορετικού συντελεστή δυσκολίας (ο πολυχώρος παρέχει τα οχήματα). Δύναται η διοργάνωση διαγωνισμού για τους συμμετέχοντες.
 • Paintball & τοξοβολία σε προκαθορισμένο στόχο.
 • Αναρρίχηση σε τεχνητό τείχος με διαμόρφωση της διαδρομής για διαφορετικό συντελεστή δυσκολίας (οι διαστάσεις του τείχους είναι 10m ύψος & 5m πλάτος).
 • Jeep safari από χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές από το Λαύριο ή Σούνιο προς τον πολυχώρο (ο πολυχώρος δεν παρέχει τα αυτοκίνητα αλλά την επιλογή της διαδρομής και την υποστήριξη με οδηγούς, καθώς και την υποστήριξη με ουραγό, πλοηγό, και τεχνική υποστήριξη).
 • Ομαδική συνοχή με τον διαχωρισμό των συμμετεχόντων σε ομάδες.


Catering

 • Χρήση του κλειστού χώρου για εστίαση 80 ατόμων (δυνατότητα χρήσης κλειστής τέντας για φιλοξενία 120 ατόμων), καθώς και εστίαση 120 σε υπαίθριο χώρο.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων επικοινωνήστε με τον Φώτη Τζιαβάρα στο τηλέφωνο επικοινωνίας του πολυχώρου (22990 63187), ή στείλτε μας e-mail.

 

Ο εμπνευστής

Η επιμέλεια και η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος δε θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο από κάποιον ειδικό στο χώρο των οχημάτων εκτός δρόμου. Ο Στέφανος Αττάρτ, ο Πρώτος Έλληνας πρωταθλητής με τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητες και γνώσεις, αποτελεί το θεμέλιο λίθο για τη σύλληψη και κατ’ επέκταση τη δημιουργία του παραπάνω χώρου. Η τεράστια πείρα, το ήθος και η αγάπη του εμπνευστή για το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον παρακίνησαν για κάτι μοναδικό που σήμερα είναι πραγματικότητα.

http://www.attartoffroadpark.gr

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Σχετικά άρθρα