ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόσφατα Άρθρα

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, έχοντας ως στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συνεργάζεται με την ΦΑΙΔΡΑ ΕΠΕ, επίσημο συνεργάτη του συλλογικού συστήματος διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.).

Καλούμε τους πολίτες, να μην πετούν, τον αποσυρμένο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό τους εξοπλισμό, όπως πλυντήρια, ψυγεία, κινητά τηλέφωνα και ραδιόφωνα, στους κοινούς κάδους απορριμμάτων ή σε οικόπεδα και κοινόχρηστους χώρους, αλλά να συμβάλλουμε όλοι μαζί, στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ του!
Μπορείτε να απορρίπτετε τα μικρά Α.Η.Η.Ε., στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους συλλογής, στα εξής : Δημαρχείο Μαρκοπούλου, Πολεοδομία Μαρκοπούλου, Υποκατάστημα Δημαρχείου Μαρκοπούλου στο και Γραφείο Ύδρευσης, καθημερινά 7:00π.μ. – 3:00μ.μ., καθώς επίσης και στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, καθημερινά και ΣΚ 9:00π.μ. – 9:00μ.μ.
Για την κατ’ οίκον, ΔΩΡΕΑΝ, παραλαβή των ογκωδών Α.Η.Η.Ε., μπορείτε να επικοινωνείτε με τον επίσημο συνεργάτη ΦΑΙΔΡΑ ΕΠΕ, στα τηλ: 801 801 90 90 και 210 400 26 20.
Μην ξεχνάτε: Η ευαισθητοποίηση και η έμπρακτη συμβολή όλων μας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για την επιτυχία του Προγράμματος Ανακύκλωσης Α.Η.Η.Ε.
Όλοι μαζί, μπορούμε και οφείλουμε να προστατεύσουμε το Περιβάλλον που μας «φιλοξενεί», για να το παραδώσουμε καλύτερο, στις επόμενες γενιές!
ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας          o Δήμαρχος Μαρκοπούλου
& Περιβάλλοντος,            Μεσογαίας,
       Θεοφάνης Ν. Σταμπέλος.   Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: