ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Πρόσφατα Άρθρα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού.

Ύστερα από εποικοδομητικό διάλογο και τοποθετήσεις όλων των μελών αποφασίστηκε ότι:

1. Παραμένουμε στην αρχική μας θέση που είχαμε ως κόμμα δηλαδή ότι η διαχείριση των παραλιών να δίνεται στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
2. Στηρίζοντας κι έχοντας εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την καλούμε να αναλάβει να δώσει λύση και στο Δήμο Σαρωνικού όπως έκανε και με τους Δήμους του παραλιακού μετώπου (Πειραιά-Λιπάσματα, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης).

3. Ζητούμε να αναβληθεί η διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού της ΕΤΑΔ για την παραλία των Αλυκών Αναβύσσου μέχρι να οριστικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις.
4. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού έχει ήδη πάρει ξεκάθαρη θέση την οποία έχει ανακοινώσει και ζητάμε να πάρουν ξεκάθαρη θέση και τα υπόλοιπα κόμματα της περιοχής μας.
5. Θα πάρουμε πρωτοβουλία να συζητηθεί το θέμα με την Κυβέρνηση, τους Βουλευτές, την Περιφέρεια, το Δήμο, τους Φορείς και άλλα Συλλογικά Όργανα ώστε να βρεθεί λύση προς όφελος των Πολιτών.
6. Προτείνουμε να συσταθεί ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ προκειμένου να ενημερωθεί και να δραστηριοποιηθεί η Τοπική Κοινωνία.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔιαβάστε σχετικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Ιουνίου 12, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Σήμερα  το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού συγκαλείται εκτάκτως γι…

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: