ΑΚΥΡΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΤΙΝΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ. ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Πρόσφατα Άρθρα

Μετά την προχθεσινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για αναστολή του διαγωνισμού τοποθέτησης τροχήλατων καντινών σε του Δήμου Λαυρεωτικής, ήρθε και νέα απόφαση ακύρωσης αυτή τη φορά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ακύρωσε τις υπ’ αριθ. 8/2017 και 9/2017 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής» του Δήμου Λαυρεωτικής αναφορικά με την έγκριση και ψήφιση διακήρυξης διαγωνισμού για εκμίσθωση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων και με την δωρεάν διάθεση ομπρελών και ανακλίντρων στο χώρο αιγιαλού και παραλίας.

Δέκα! (10) οι λόγοι ακύρωσης των αποφάσεων του Δ.Σ.της ΔΑΝΕΤΑΛ σύμφωνα και με την απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης που σας παραθέτουμε παρακάτω.

Σημειώνουμε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είναι ο ελεγκτής νομιμότητας αποφάσεων των φορέων Τοπικής αυτοδιοίκησης Αττικής.

Να θυμίσουμε ότι ο έλεγχος νομιμότητας έγινε ύστερα από την υπ’ αριθ. πρωτ. 47011/17465/07-06-2017 Προσφυγή του Σωτηρίου Ιατρού, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λαυρεωτικής.Σχετικά:
Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: