7-9 Ιουλίου 2017, GameJam: Ένας διαγωνισμός φαντασίας, δημιουργικότητας και τεχνολογίας στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Όλα είναι έτοιμα για το Prometheus Game Jam, τον 48ωρο μαραθώνιο διαγωνισμό φαντασίας, δημιουργικότητας και τεχνολογίας για τον σχεδιασμό video και board games που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Ιουλίου του 2017, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 180 χρόνων από την ίδρυση του ΕΜΠ.

Τον πρωτότυπο στολισμό  του υποβλητικού βιομηχανικού χώρου «Αποθήκη Επίπλευσης», στον οποίο θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός, έχει αναλάβει η ταλαντούχα νέα καλλιτέχνης Ράνια Μπιχαλτζή.

Ορισμένοι  από τους πιο ικανούς game developers της χώρας μας, έχοντας συγκροτήσει ήδη ομάδες ή με την προοπτική να τις σχηματίσουν επί τόπου, έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα διαγωνισθούν σε ένα θέμα που θα τους αποκαλυφθεί  στην τελετή έναρξης, την Παρασκευή 07/07/17, στις 12 μ.

Η τελετή έναρξης θα περιλαμβάνει, επίσης, ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων του χώρου αλλά και ανθρώπων που έκαναν το χόμπυ τους επάγγελμα.

Αθλοθέτης του διαγωνισμού είναι το ‘Ιδρυμα Ευγενίδου. Προβλέπονται τρία βραβεία στην κατηγορία video game και ένα βραβείο στην κατηγορία board game (επιτραπέζια).

Η τελετή έναρξης (07/07/17, 12 μ.), όπως επίσης και η τελετή λήξης (09/07/17, 5 μμ.), με την παρουσίαση των παιχνιδιών και τη βράβευση, θα καλυφθεί με livestreaming, μέσα από τους σύνδεσμους:

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Μήνυμα του Μητροπολίτη προς τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων των Μεσογείων & της Λαυρεωτικής με την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021