19.2 C
Keratea
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

4 προσλήψεις στο Ν.Π.Δ.Δ. ΄΄ΚΕΦΑΛΟΣ΄΄ του Δήμου Λαυρεωτικής

Πρόσφατα Άρθρα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών, εποχιακών αναγκών, στο Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ” του Δήμου  και ειδικότερα των δομών των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Λαυρίου και της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας.
Lavrewtikh Logo
 

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν ανά ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων οι κάτωθι:
Υ.Ε.   ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 
Αριθμός: 4                     
Χρονικό διάστημα:Δύο  2 μήνες


ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα: 
1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο προσωπικός φορολογικού μητρώου του υποψηφίου (Α.Φ.Μ) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Ι (Αριθμός Μητρώου Ι.Κ.Α) και ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)

 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.

4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνει ο υποψήφιος ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και συγκεκριμένα: Α1) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είναι υπόδικος/η και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή και δ) δεν τέλει υπό δικαστική συμπαράσταση, και Α2) Οτι τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεως του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994 με την ειδικότητα του εποχιακού εργαζομένου ή για κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης του (έναρξη και λήξη). 

5. Βεβαίωση ή κάρτα ανεργίας εφόσον υπάρχει. 
6. πιστοποίηση από Κρατικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή Κέντρο υγείας ή ιατρείο του ΕΟΠΠΥ, ότι είναι υγιείς και δεν πάσχουν από μεταδοτικό νόσημα. 7. Εκκαθαριστικό σημείωμα οικ. έτους 2014
 Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο προσωπικού του Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ”, (Δημαρχείο Κερατέας, Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 37, 1ος Οροφος) υπεύθυνη υπάλληλος Σταυρούλα Παναγούλη, εντός προθεσμίας επτά (7) ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων στην έδρα του Νομικού Προσώπου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 37 Κερατέα) και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Λαυρεωτικής (Κουντουριώτη 1 Λαύριο). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22993 – 20237.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97 %CE%93%CE%99%CE%91 %CE%94%CE%99%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%91 2014 %CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A3 page 001

%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97 %CE%93%CE%99%CE%91 %CE%94%CE%99%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%91 2014 %CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A3 page 002

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ