40 ΧΡΟΝΙΑ ”ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” – Επετειακή Γενική Συνέλευση – Το νέο Δ.Σ του Συνδέσμου


Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» πραγματοποίησε  Ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του Συνδέσμου η οποία είχε επετειακό χαρακτήρα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου .Η εκδήλωση άνοιξε με μια συγκινητική φωτογραφική αναδρομή στην ιστορία του Συνδέσμου από τις εκδηλώσεις και δράσεις από το 1975 μέχρι σήμερα.


Ακολούθησαν χαιρετισμοί από επίτιμα μέλη και παλαιότερους Προέδρους του Συνδέσμου καθώς και από εκπροσώπους Συλλόγων της Κερατέας και του Λαυρίου  και ομιλίες από μέλη που αφορούσαν την ιστορία και την ίδρυση της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ».


Ο κ. Γιώργος Ιατρού ο οποίος που έχει διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου στο παρελθόν μίλησε για την ιστορία της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» από την ίδρυσή της αλλά και για πρώτα χρόνια λειτουργίας αυτής.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σταμάτης Παπαθανασίου στην ομιλία του αναφέρθηκε στα τελευταία  χρόνια  του Συνδέσμου, την προσφορά της αλλά και τους στόχους της και έκανε το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό Δ.Σ. έτους 2014.


Κατόπιν έγιναν παρεμβάσεις – τοποθετήσεις σχετικά με τις προοπτικές της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» από μέλη και φίλους.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα επίτιμα μέλη κ.κ. Χαράλαμπος Νικολάου και Κωνσταντίνος Πάλλης, οι προηγούμενοι πρόεδροι της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» κ.κ. Σμαρούλα Λιούμη, Γιώργος Κόκκινος, Επαμεινώνδας Φαραώ, Γιώργος Κρικέλης, και Σταύρος Ιατρού. Από το Δημοτικό Συμβούλιο εκτός από τον κ. Σταύρο Ιατρού παρέστησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σωτήρης Ιατρού και Σόνια Τριανταφυλλίδου.
Παρέστησαν επίσης η κ. Δώρα Ματάλα πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ», η κ. Αθανασία Μαρκουλή εκπρόσωπος της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής και η κ.Αγγελική Πρίφτη εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κερατέας.


Το νέο Δ.Σ του Συνδέσμου που προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία αποτελείται από τους:
  • Πρόεδρο – Παπαθανασίου Σταμάτη
  • Αντιπρόεδρο – Αθανασίου Παναγιώτη,
  • Τομέας Γραμματείας- Ρώμα Σταματίνα (του Ιωάννη)
  • Τομέας Παιδείας Εκκλησίας –  Ιατρού Γιώργο
  • Τομέας Αισθητικής – Καλών Τεχνών & Μουσικής – Σουρτζή Αναστασία
  • Τομέας Τοπικών Υποθέσεων – Κλάδη Διονύσιο
  • Τομέας Οργάνωσης – Ρώμα Ναπολέων
  • Τομέας Διαχείρισης – Κοσμά Ελένη
  • Τομέας Δημοσίων Σχέσεων  – Κατσιέρη Γιόλα
Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» προγραμματίζει και άλλες επετειακές εκδηλώσεις στις οποίες θα προβληθεί η ιστορία, το έργο και η προσφορά του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια.

“Απολογισμός ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ 2014”

Σημείωση: Oι φωτογραφίες είναι των Δημήτρη Ιατρού – Διονύση Κλάδη

  Ανακοίνωση Ειρηνοδικείου Λαυρίου σχετικά με την λειτουργία του