3ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής: “Ζωγραφίζουμε την Μουσική”

Πρόσφατα Άρθρα


Τι χρώμα έχει η ; Τι μελωδία έχει η φαντασία ;


Καλούμε τα παιδιά να εκφράσουν τα συναισθήματά τους & να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη, συμμετέχοντας στον 3ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής, με θέμα : 

« Ζωγραφίζουμε την Μουσική »


Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αν. Αττικής « Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη » και απευθύνεται σε παιδιά από 6 -14 ετών. 

Όροι συμμετοχής: 

1. Τα έργα θα είναι ατομικά. Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο έργο. Τα έργα των μαθητών δεν θα επιστραφούν και οι διοργανωτές του Διαγωνισμού διατηρούν το δικαίωμα ενδεχόμενης χρησιμοποίησής τους.
2. Το έργο πρέπει να έχει διαστάσεις 35×50 εκ. Η επιλογή των υλικών είναι ελεύθερη καθώς και η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί (σχέδιο, ζωγραφική, κολάζ, μεικτές τεχνικές κτλ.).
3. Στο πίσω μέρος του έργου θα αναγράφονται ευδιάκριτα με κεφαλαία γράμματα τα στοιχεία του συμμετέχοντος μαθητή: επώνυμο, όνομα, διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, πόλη, Τ.Κ.), τηλέφωνο, email, ηλικία, τάξη, σχολείο.
4. Τα έργα που θα διακριθούν θα είναι συνολικά έξι, τα οποία θα εκτυπωθούν σε εξώφυλλα σχολικών τετραδίων για τη σχολική χρονιά 2017-2018.
5. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην παρούσα σελίδα.
6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά των οικογενειών της Ανατολικής Αττικής εως τις 15 Ιουλίου 2017.
7. Τα έργα θα αποσταλούν είτε ταχυδρομικώς, συστημένα, στη διεύθυνση: Γ.Β, Σπυράκου 7, Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής , Τ.Κ. 19003, με την ένδειξη: Προς Σύλλογο Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: [email protected] .
Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό στο τηλέφωνο: 6970078770

Με σεβασμό,
Το ΔΣ του Συλλόγου

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός του άρθρου

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: