17.4 C
Keratea
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Πρόσφατα Άρθρα

images cms image 000005745
ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
Τράπεζα Αίματος Κερατέας:
Προσφορά  αίματος αλλά και αγάπης
Σε μια ακόμη ίσως την πλέον αναγκαία λόγω καλοκαιριού,  προχωρά η Τράπεζα Αίματος Κερατέας, προσδοκώντας πλέον στην παρουσία και πολλών συνειδητοποιημένων νέων της πόλης  μας, ακολουθώντας τα βήματα  των δεκάδων συμπολιτών μας  που επί χρόνια με ανιδιοτέλεια  τιμούν την έννοια του εθελοντισμού με την μορφή της προσφοράς αίματος,  ως ύψιστη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Η εθελοντική θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 31 Ιουλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κερατέας, από τις 9:00 το πρωί έως και τις 2:00 το μεσημέρι.
Οι θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον αριθμό ή το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας.Σε μια προσπάθεια επέκτασης του θεσμού του αιμοδότη σε νεότερες ηλικιακά ομάδες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δραστηριότητα της Τράπεζας Αίματος αλλά και για την καταλυτική προσφορά των εθελοντών μας που εδώ και χρόνια δίνουν ζωή σε συμπολίτες μας μέσω της προσφοράς αίματος.
Επιστολή ενημέρωσης για νέα μέλη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ¨ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ¨ ΚΕΡΑΤΕΑΣ   
VOWHr6BlmMasFt0wf1FC7AcYCFkENu9qjP3iF32UoYbEQywoYljGg 4tS5sxICMyV7UzgRGdAqmMZ0I
Αγαπητοί/ες  φίλοι/ες,
   
  Ο σκοπός της ύπαρξης του συλλόγου ¨ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ¨ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, είναι να δημιουργήσει συνθήκες επάρκειας στις ανάγκες αίματος των συμπολιτών (ασθενών) και ευκολία στην ικανοποίηση αυτής της ανάγκης. Έτσι προσπαθούμε να δίνουμε περισσότερες επιλογές στους αιμοδότες, οργανώνοντας 3 αιμοδοσίες τον χρόνο.     
  Εθελοντής αιμοδότης χαρακτηρίζεται εκείνος που δίνει τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και όχι για συγκεκριμένο ασθενή. Το δικαίωμα του εθελοντή αιμοδότη λοιπόν να καλύπτει τον εαυτό του και τους α΄ βαθμού συγγενείς του για όποια ανάγκη, για όποια ποσότητα και για όποιο νοσοκομείο, ανανεώνεται όταν εκείνος έχει προσέλθει κατά την διάρκεια της τελευταίας χρονιάς.
  Σκοποί ακόμα αυτού του συλλόγου είναι και η ενημέρωση σε θέματα υγείας, σε θέματα προληπτικής ιατρικής των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερα η ευαισθητοποίηση του νεαρού πληθυσμού της πόλης μας, έτσι ώστε να ενταχθεί γρήγορα στον αγώνα της επάρκειας αίματος.
 Επίσης να κάνει κτήμα του ο κάθε νέος ότι για την σωστή υγεία που αποτελεί δώρο, πρέπει κάτι να κάνει προληπτικά. Να μην αφήσει δια της απώλειας να εκτιμηθεί η αξία της υγείας. Έτσι θα συμβάλλουμε αληθινά και ενεργά στην εκπλήρωση του ισχυρού σκοπού που είναι παράλληλα και το σύνθημα μας.  
¨ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ¨.   Έχοντας ως δόγμα ότι η Εθελοντική είναι Ανθρωπιά και Πολιτισμός, στοχεύουμε κάθε σπίτι της περιοχής μας να αποκτήσει τον δικό του Εθελοντή Αιμοδότη. Προσβλέπουμε και ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση και παρουσία σας, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.  
Για το Δ.Σ
Με εκτίμηση       
    
Η Πρόεδρος
Ελένη ΔρίτσαΤηλ.Επικ: 6945 85 95 04

Facebook: Trapeza Aimatos Kerateas

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ