2ΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Σύλλογος Κρητών Λαυρίου ¨ Η Μεγαλόνησος” στα πλαίσια των εκδηλώσεων της πόλης μας “ΘΟΡΙΚΙΑ 2017¨ διοργανώνει 2ήμερο εκδηλώσεων 1-2 Ιουλίου 2017 στο χώρο της ΑΚΕΛ στο Λαύριο.

Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας.


Κυριακή 2 Ιουλίου 2017: Απο κοινού εκδήλωση με το σύλλογο της πόλης μας Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής ” Η Αγία Ειρήνη” με τίτλο “Ο Γάμος”. Η οικογένεια της νύφης και η οικογένεια του γαμπρού αντίστοιχα θα ξεκινήσουν απο το σύλλογο τους στις 20:30 με τη συνοδεία οργάνων και με πορεία προς το χώρο της ΑΚΕΛ.

Διευθύνσεις: Σύλλογος Κρητών Λαυρίου, Πλατεία Ηρώων Λαύριο
                        Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής, Νικολάου Συρίγου 55 Λαύριο

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για τα Δ.Σ και τα χορευτικά μέλη των συλλόγων Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής “Η Αγία Ειρήνη” & Σύλλογο Κρητών Λαυρίου “Η Μεγαλόνησος” η παρουσία σας στην απο κοινού εκδήλωση με τίτλο “Ο Γάμος” που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 02/07/2017 και ώρα 21:00 στο χώρο της ΑΚΕΛ. 

Η οικογένεια της νύφης και η οικογένεια του γαμπρού αντίστοιχα θα ξεκινήσουν απο το σύλλογο τους στις 20:30 με τη συνοδεία οργάνων και με πορεία προς το χώρο της ΑΚΕΛ.

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα