6.3 C
Keratea
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ”ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ” ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ 27/04/14

Αξίζει να διαβάσετε

Εντυπωσιακή σε συμμετοχή και παλμό υπήρξε η συγκέντρωση της Δημοτικής Καινοτομίας για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λαυρίου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εκατοντάδες πολίτες δήλωσαν παρόντες στον προσκλητήριο του υποψήφιου δημάρχου, Δημήτρη Λουκά, για ψήφο ανατροπής, νίκης και ελπίδας για το Δήμο Λαυρεωτικής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του που αφορούν το Λαύριο, με σημεία αιχμής την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάπτυξη με κέντρο τις ανάγκες των δημοτών.
Παράλληλα υπογράμμισε τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Καινοτομίας για τη βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και της εικόνας της πόλης του Λαυρίου. Ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, αφού ΄΄θα αποτελέσουν πολύτιμα χρηματοδοτικά εργαλεία της διοίκησής μας για τη δημιουργία υποδομών και θέσεων εργασίας.΄΄Ο Δημήτρης Λουκάς δεν παρέλειψε να ασκήσει σφοδρή κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Λεβαντή κατηγορώντας τον για πολιτική ανικανότητα και πλήρη διοικητική αδράνεια. Χαρακτηριστική υπήρξε η αναφορά του κ. Λουκά και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων : 
΄΄ Αφού κατέρρευσε η σκανδαλολογία, το μόνο όπλο που σας έχει απομείνει κ. Λεβαντή είναι να παίζετε παιχνίδια με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Μόνον που τώρα πια οι πολίτες ξέρουν ποιος έχει κάνει στην κυριολεξία κουρελόχαρτο τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ξέρουν ότι το Δημοψήφισμα εσείς το παραπέμψατε στις καλένδες. Ξέρουν ότι  σαν φορέα διαχείρισης  εσείς επιβάλλατε τον ιδιώτη. Ξέρουν ότι με τη δική σας σκόπιμη αργοπορία και τις αναρμοδίως κατατεθειμένες μελέτες, το Οβριόκαστρο παραμένει ισχυρό. Και ξέρουν κύριε Λεβαντή ότι ο Περιφερειακός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ΄΄Κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος και σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τόνισε χαρακτηριστικά : 
΄΄Τούτη η συγκέντρωση είναι η δική μου κατάθεση ψυχής μετά από 4 πέτρινα χρόνια, συκοφαντίας, λάσπης, ανήθικου πολέμου εν ονόματι μιας καρέκλας!
Αγαπώ πολύ τον τόπο μου, για αυτό και δε με λύγισαν οι βρώμικες αυτές επιθέσεις.
Έχω πολύ δυνατό όραμα, για αυτό και δεν το αποδυνάμωσαν  οι ανίερες συμμαχίες
Είμαστε πολύ ισχυρή παράταξη, για αυτό και δεν μας έκαμψαν οι πάσης φύσεως συναλλαγές προσώπων που ευτέλισαν την εμπιστοσύνη σας
Είναι πολύ ξεκάθαρη η αλήθεια, για αυτό και δεν παραμορφώνεται από το χαλκείο Λεβαντή – Σοφρώνη. Κυρίως όμως αγαπητοί συνδημότες, έχουμε μια σχέση αποδεδειγμένης εμπιστοσύνης μεταξύ μας, για αυτό όχι μόνο δεν τραυματίστηκε αυτή η σχέση, αλλά είναι εδώ παρούσα, ζωντανή.
Πολίτες και δημοτική καινοτομία σε σχέση αδιάρρηκτης εμπιστοσύνης
Πολίτες και δημοτική καινοτομία μαζί για να αλλάξουμε το σήμερα και να σχεδιάσουμε το μέλλον του Δήμου Λαυρεωτικής΄΄Μετά την ομιλία, ο Δημήτρης Λουκάς παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της νίκης, όπως το ονόμασε, το οποίο και κατατέθηκε χτες στο πρωτοδικείο.Από το Γραφείο Τύπου
Λαυρεωτική 28.04.2014

Διαβάστε σχετικά:

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (υποψήφιος Δήμαρχος) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ •      ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ) •      ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕ…

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Σχετικά άρθρα