22 προσλήψεις στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Πρόσφατα Άρθρα

dimos markopoulou

Την πρόσληψη, με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανακοίνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Αττικής (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Αναλυτικά, θα προσληφθούν:

  • 1 ΔΕ Κεντρικός Εισπράκτορας- Διαχειριστής
  • 3 ΔΕ Εισπράκτορας
  • 2 ΔΕ Βοηθός Νοσοκόμος
  • 3 ΔΕ Ναυαγοσώστης
  • 7 ΥΕ Εργάτης/τρια καθαριότητας εξωτερικών χώρων
  • 3 ΥΕ Καθαριστής/τρια εσωτερικών χώρων
  • 1 ΥΕ Νυκτοφύλακας
  • 2 ΥΕ Ημεροφύλακας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση (ειδικό έντυπο ΣΟΧ 6) με τα συνημμένα σε αυτήν δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (Δημαρχείο Μαρκοπούλου), Κεντρική Μαρκοπούλου, Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο υπόψιν κας Μαρίας Μαργέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22990-20128). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαρκοπούλου Μεσογαίας (δηλ. από Παρασκευή 26/5/2017 έως και Πέμπτη 01/6/2017).


kdem proslipseis page 001kdem proslipseis page 002kdem proslipseis page 003kdem proslipseis page 004kdem proslipseis page 005

kdem proslipseis page 00628129

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ