Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου γιόρτασε τα 20 χρόνια του (Φωτογραφίες)

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου γιόρτασε την επετειακή εκδήλωση σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρέλαση και παρουσίαση όλων των τμημάτων του συλλόγου μας.
Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Πανταζής Κωνσταντίνος εκ μέρους τους Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους αυτούς που στην διάρκεια των 20 χρόνων βοήθησαν για να αναπτυχθούν τα αθλήματα και να πετύχουν διακρίσεις σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο. Τόνισε την σημασία των χορηγιών και ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς.

Κάλεσε και παρουσίασε όλους τους γυμναστές –προπονητές και τους εφόρους ανά τμήμα που χειροκροτήθηκαν από των κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου. Ευχαρίστησε τον Δήμο και συγκεκριμένα το προσωπικό που διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την εγκατάσταση , σημαντικό για τους χρήστες.

Στην συνέχεια την παρουσίαση των τμημάτων ανέλαβε η Ρουσιά Ευθυμία , από τα πρώτα μελή του Ομίλου.

Παρουσιάστηκαν , από περίπου 400 αθλητές όλων των ηλικιών , εικοσιτέσσερα καταπληκτικά προγράμματα από αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες των πέντε αθλημάτων που αναπτύσσει ο σύλλογος.

Η εκδήλωση είχε πολλές εκπλήξεις μία από αυτές ήταν η παρουσίαση και η βράβευση της Ολυμπιονίκης , Καριάμη Χαράς , που πριν από δεκαπέντε χρόνια βοήθησε στη δημιουργία και λειτουργίας του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής. Την απονομή έκαναν οι τότε αθλήτριες του συλλόγου και σημερινές προπονήτριες , Ντασιώτη Ιωάννα και Ανδρεσάκη Φλώρα.

Τέλος ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς Δημήτριος επιβράβευσε τις προσπάθειες του Δ.Σ. , των αθλητών και των προπονητών και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή συνέχεια .

Επίσης παρευρέθηκαν και απένειμαν έπαθλα και διπλώματα η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός κ. Βελετάκου Ευαγγελία , οι Αντιδήμαρχοι Λαυρεωτικής κ. Αδάμης Ιωάννης και ο κ. Αντωνίου Αναστάσιος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Συρίγος Ιωάννης και ο κ. Κωστάλας Αντώνιος ,η Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου κ. Σπύρου Αλική , ο Πρόεδρος Δ.Α.Ν.Ε.Τ.Α.Κ. και Μέλος Τοπικού Συμβουλίου κ. Ζαγουρής Χάρης , η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Παπαδοπούλου Μαρία και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λαυρίου κ. Κονσολάκης Εμμανουήλ.
  Χατζηδάκης: Ακολουθούμε τον Ευρωπαϊκό δρόμο, καταργούμε το λιγνίτη, προωθούμε τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΒΙΝΤΕΟ)