Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Κρωπίας ”ΣΦΗΤΤΕΙΑ” (καλοκαίρι 2016)

Ο Δήμος Κρωπίας και το Ν.Π.Δ.Δ. ”ΣΦΗΤΟΣ” παρουσιάζουν το πλούσιο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ”ΣΦΗΤΕΙΑ 2016”Μετά τον Δήμο Μαρκοπούλου και ο Δήμος Κρωπίας ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Ο Δήμος Κρωπίας σταθερός στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής με τα «ΣΦΗΤΤΕΙΑ» τα τελευταία 6 χρόνια όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, προσπάθησε να συνθέσει ένα πρόγραμμα το οποίο να αγγίζει όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.

Εκτός της αξιοποίησης των δημοτικών συνόλων του Δήμου αλλά και των άλλων ενδιαφερόντων εκδηλώσεων, η έκπληξη του φετινού προγράμματος είναι η συμμετοχή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών η οποία θα ερμηνεύσει έργα του Νίκου Σκαλκώτα. Στο πρόγραμμα επίσης ξεχωρίζουν οι εκδηλώσεις με αναφορές στην τοπική μας παράδοση, τον μεσογείτικο τρύγο και κρασί όπως είναι η θεατρική παράσταση «Ο Αριστοφάνης – μπάρμπα Κολιός στα τρυγητήρια» βασισμένη στο έργο του Κορωπιώτη συγγραφέα-λαογράφου Γιάννη Πρόφη αλλά και ένα εργαστήρι Τρύγου με τίτλο «Τρεις σταθμοί- τρεις τέχνες» .

Τέλος, αξιοσημείωτη η γεωγραφική διεύρυνση των εκδηλώσεων σε όλες τις περιοχές του Δήμου όπως αναφέρει και η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «ΣΦΗΤΤΟΣ» Αδαμαντία Μάλλιου, αλλά και η πρόσκληση για συγκέντρωση τροφίμων σε κάθε εκδήλωση για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων πολιτών όπως αναφέρεται με έμφαση στην πρώτη σελίδα του προγράμματος.

Πιέστε στις εικόνες που ακολουθούν για μεγέθυνση
Διαβάστε σχετικά:
Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας (καλοκαίρι 2016)Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας (καλοκαίρι 2016)

Για μια ακόμη χρονιά, έχουμε την μεγάλη χαρά να σας παρουσιάζουμε, ένα πλούσιο Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση…
  Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη με τον υπ. Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη, μέλη της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ και Δημάρχους για τα έργα αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική