Πρόσκληση στην 17η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Πρόσφατα Άρθρα

Σας καλούμε στην 17η  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 11η Ιουλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα18:00, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για αποστολής ηλεκτρονικού αιτήματος που εστάλη στο Υπουργείο   Εσωτερικών για την πλήρωση 6 κενών οργανικών θέσεων μονίμου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα διαφόρων κλάδων στο Δήμο Λαυρεωτικής.
  2. Λήψη απόφασης για της απασχόλησης έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31.03.2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν.4479/2017, του προσωπικού το οποίο προσλήφθηκε στο Δήμο Λαυρεωτικής, με εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών  καθαριότητας και εξακολούθησε να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι την 07.06.2017.
  3. Λήψη απόφασης τροποποίησης Ο.Ε.Υ του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής.
  4. της απασχόλησης έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31-3-2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017, του προσωπικού το οποίο προσλήφθηκε στο Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» με ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολούθησε να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι την 7-6-2017.
  5. δεύτερης (2ης) Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2017.
  6. Ψήφιση τρίτης (3ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δήμου Λαυρεωτικής οικονομικού έτους 2017.
  7. Λήψη απόφασης για σύναψης και όρων του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο: «Κτηµατογράφηση – Πολεοδόµηση – Πράξη εφαρµογής της επέκτασης του σχεδίου πόλης Κερατέας» συνολικού προϋπολογισµού 99.735,83 € (συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α) και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για την παρακολούθηση της Προγραμματικής Σύμβασης.
    1. Συγκρότηση της Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων & προσφυγών για τις δημόσιες έργων για θητεία μέχρι 31/12/2017.
Η του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).
                                                                                                       
                                                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                                                                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ