ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ

Facebook
Twitter

Τετάρτη 02.04.2014ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ

Με χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Καινοτομίας, ο κ. Λουκάς  πανηγυρίζει για την αθώωσή του, κατηγορώντας και πάλι τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνο Λεβαντή, για χυδαία ψέμματα και ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του, που καταρρέουν από τη δικαιοσύνη.

Ακολουθώντας την πάγια τακτική του να τα φορτώνει όλα στον Λεβαντή, ξεχνάει να αναφέρει ότι η χθεσινή δίκη ήταν αποτέλεσμα μηνυτήριας αναφοράς της δημοσιογράφου κας Πόπης Σουφλή από το 2009!!!
Όπως, επίσης, ξεχνάει να πει ότι η κα Σουφλή δεν παρέστη να υποστηρίξει τις απόψεις της στο δικαστήριο.
Το πιο σημαντικό,όμως, είναι ότι δεν αναφέρει ότι οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν ότι ο Δήμαρχος δεν ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε σε περίπτωση καταδικαστικής κρίσης, να στραφεί το δικαστήριο εναντίον των συγκατηγορουμένων συνεργατών του, δημοτικών συμβούλων.

Θέλουμε να ρωτήσουμε τον αθώο κ.Λουκά ποιός θα πληρώσει τις 685.801,25 ευρώ που απαιτεί η κα Καπερώνη από το Δήμο, με αγωγή που δικάζεται   στις 11.11.2014;
        
Αυτός ή οι πολίτες της Λαυρεωτικής;
Εμείς δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα.

Επίσης, πριν τα πανηγύρια, του συστήνουμε να περιμένει και την ολοκλήρωση των ελέγχων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που βρίσκονται σε εξέλιξη και του ελέγχου που έχει διατάξει από τις 18.12.2013 ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου όπως και τις αποφάσεις του ΣΔΟΕ για την υπόθεση Καπερώνη, τις περιφράξεις “φαντάσματα”, το δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, την έρευνα – “γκάλοπ” και τις άλλες υποθέσεις που εκκρεμούν.
Οι πολίτες της Λαυρεωτικής όπως και οι περισσότεροι συνεργάτες του τον γνώρισαν, τον ζύγισαν, τον μέτρησαν και ήδη τον εγκατέλειψαν.

Για τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή»Κωνσταντίνος Χ. Λεβαντής
Δήμαρχος Λαυρεωτικής


Διαβάστε σχετικάAθώωση του Δημήτρη Λουκά από το ΙΓ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών - Ανακοίνωση Δημοτικής ΚαινοτομίαςAθώωση του Δημήτρη Λουκά από το ΙΓ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών – Ανακοίνωση Δημοτικής Καινοτομίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΄΄Δυστυχώς για σας κύριε Λεβαντή τα χυδαία ψέματα και οι ανυπόστατες συκοφαντίες κατέρρευσαν ΄΄ Πανηγυρική ήταν σήμερα η αθώωση του Δημήτρη Λουκά από το ΙΓ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών…


Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης...