ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Δράση-αλληλεγγύης-από-το-Εργατικό-Κέντρο-Λαυρίου-και-στη-Ραφήνα

Δράση αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και στη Ραφήνα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, με την ευθύνη που έχει απέναντι στους εργαζόμενους που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, καλεί Εργατικά Σωματεία, Συλλόγους Αυτοαπασχολούμενων, Συνταξιούχων, Ομάδες Γυναικών, Σωματειακές Επιτροπές και Επιτροπές Αγώνα, άλλους Μαζικούς Φορείς, απλούς εργαζόμενους, να εκφράσουν με όποιο τρόπο μπορούν την αλληλεγγύη τους, να πάρουν θέση στο πλάι του ΕΚ Λαυρίου-Αν. Αττικής.

Τώρα είναι η ώρα να υψώσουμε ασπίδα προστασίας σε όσους εργαζόμενους βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, να δώσουμε το χέρι να παλέψουν ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, που μόνο δεινά φέρνει στην ζωή μας.

Η πολιτική της κυβέρνησης, όχι μόνο δεν προστατεύει αλλά αντιθέτως τσακίζει, τα δικαιώματά μας την ίδια ώρα που το τελευταίο διάστημα ένα σαρωτικό κύμα ανατιμήσεων «κατατρώει» ακόμα περισσότερο το ήδη πετσοκομμένο εισόδημά μας. Τα απλήρωτα νοίκια, οι απλήρωτοι λογαριασμοί, τα απλήρωτα δάνεια έχουν κτυπήσει πραγματικά κόκκινο. Οι απειλές και οι διακοπές ηλεκτροδότησης, εξώσεων και πλειστηριασμών είναι σε ημερήσια διάταξη. Πλέον όμως πολλές οικογένειες συναδέλφων αδυνατούν να ανταποκριθούν και στα βασικά για την επιβίωσή τους.

Το ΕΚ Λαυρίου-Αν. Αττικής, αναλαμβάνει εκ νέου την πρωτοβουλία να οργανώσει μαζικά την αλληλεγγύη, να μην αφήσει κανένα μόνο του στην επίθεση που δέχεται η ζωή μας. Να μην μείνει κανείς μόνος απέναντι στους πλειστηριασμούς και τις διακοπές ρεύματος, στην μάχη για την επιβίωση των παιδιών μας.

Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τον λαό από το υστέρημά του να συνδράμει στην έκφραση αλληλεγγύης, καθώς και όποιον επιθυμεί, να πάρει μέρος στη προσπάθεια των σωματείων για την διάθεση των προϊόντων στους συναδέλφους μας.

Καλούμε τα σωματεία της περιοχής να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία και να συνδράμουν οργανωμένα σε αυτή την προσπάθεια. Είναι υπόθεση όλων μας.

Σε αυτά τα πλαίσια από το Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2021 και για όλες τις επόμενες ημέρες διοργανώνουμε δράσεις αλληλεγγύης σε όλη την Αν. Αττική. Μέλη του ΕΚΛ-ΑΑ και των Σωματείων θα βρίσκονται έξω από μεγάλα Σούπερ Μάρκετ της ευρύτερης περιοχής (σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν) ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν τρία σημεία συγκέντρωσης υλικών και τηλέφωνα επικοινωνίας ώστε όποιος θέλει να προσφέρει να μπορέσει να το κάνει.

Συγκεκριμένα μαζεύουμε τα εξής:

• Ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κτλ)

• Όσπρια, Ζυμαρικά, κονσέρβες

• Φρούτα, νωπά λαχανικά, κρεατικά

• Είδη ατομικής υγιεινής

• Παιδικές τροφές, παιδικές πάνες

• Παιδικά παιχνίδια

• Φάρμακα (μη συνταγρογραφούμενα)

Τα Σούπερ Μάρκετ που θα βρίσκονται μέλη των Σωματείων είναι τα εξής:

My Market & Σκλαβενίτης Λαυρίου, Σάββατο 18/12 10,00-13,00

Άλλες περιοχές θα ανακοινωθούν εκ νέου με νέο Δελτίο Τύπου.

Σημεία συλλογής κατόπιν επικοινωνίας:

1. Έδρα Εργατικού Κέντρου – Λαύριο – Δανουκάρα 7. (καθημερινές από τις 10,00-14,00, απόγευμα κατόπιν επικοινωνίας)

2. Παράρτημα Εργατικού Κέντρου – Κορωπί – Παπανικολάου 10 (κατόπιν συνεννόησης)

3. Έδρα σωματείου συνταξιούχων – Αρτέμιδα – Σπετσών 11 (κατόπιν συνεννόησης)

4. Για προσφορές ειδών αλλά και για διάθεση αλληλεγγύης θα μπορεί κάποιος να απευθύνεται στα παρακάτω τηλέφωνα ανά περιοχή:

Λαυρεωτική – Σαρωνικός – Κορωπί: 6938338890, 6948730614, 6973289215

Γέρακας-Παλλήνη-Γλυκά Νερά: 6972429107, 6947292524, 6978913174

Μαραθώνας-Ραφήνα-Νέα Μάκρη-Αρτέμιδα: 6977120661, 6947464229

Πηγή: Δράση αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και στη Ραφήνα

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

Η-αληθινή-ιστορία-πίσω-από-τη-σειρά-Το-Ναυάγιο-του-mega-–-oneman
arpagi_aniliko_paidi
A7N02712 copy websize xefontarismeni+retous
laikh-syspeiresh1
Προσλήψεις-προσωπικού-για-το-Δασαρχείο-Λαυρίου!
Έξι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-μιλούν-στο-«Π»
Ζητούνται-εργάτριες-παραγωγής-από-βιοτεχνία-αγαθών
Δημήτρης-Παπαχρήστου:-«Η-παράταξη-“Σαρωνικός-Ξεκινάμε”-είναι-διαφορετική»
HLEKTRA

Διαβάστε επίσης...

Τρεις-φίλοι-του-τον-κρατούσαν-όμηρο-και-απαιτούσαν-να-τους-δώσει-περίπου-8.000-ευρώ

Τρεις φίλοι του τον κρατούσαν όμηρο και απαιτούσαν να τους δώσει περίπου 8.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε από την Αστυνομία υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού στην Αργυρούπολη – Συνελήφθη ένας από τους δράστες Εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε

Γιατί-δεν-πετάνε-τα-υδροπλάνα;

Γιατί δεν πετάνε τα υδροπλάνα;

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΊΤΗΣ Αντιναύαρχος ε.α Διαβάζουμε χρόνια τώρα για τα υδροπλάνα που θα δημιουργήσουν μια αναπτυξιακή ώθηση στις μεταφορές και κυρίως στον τουρισμό  και

Δημοσίευση-της-υπ’-αρ-310/2023-απόφασης-του-Πολυμελούς-Πρωτοδικείου-Αθηνών-περί-ανακήρυξης-των-συνδυασμών-που-θα-συμμετάσχουν-στις-περιφερειακές-εκλογές-της-8ης-Οκτωβρίου-2023-και-τις-τυχόν-επαναληπτικές-εκλογές-της-15ης-Οκτωβρίου-2023,-για-την-εκλογή-περιφερειακών-αρχών-της-Περιφέρειας-Αττικής.

Δημοσίευση της υπ’ αρ. 310/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών περί ανακήρυξης των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και τις τυχόν επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023, για την εκλογή περιφερειακών αρχών της Περιφέρειας Αττικής.

Αρχική » Ενημέρωση » Δημοσίευση της υπ’ αρ. 310/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών περί ανακήρυξης των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές της

Scroll to Top