ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Το-Ψηφοδέλτιο-της-Λαϊκής-Συσπείρωσης-Σπάτων-Αρτέμιδος

Το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδος

Δείτε το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδος

Αναλυτικά

Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας

Γοργομύτης Βασίλης

Ιδιωτικός υπάλληλος, Τεχνικός Δικτύων Τηλεπικοινωνίας, σπούδασε Μηχανικός Αυτοματισμών στο ΤΕΙ Χαλκίδας, μέλος της Τ.Ε. Μεσογείων-Λαυρεωτικής.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αρτέμιδας

1. Αγγελόπουλος Γιώργος

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, αυτοκινητιστής, μέλος των Επιτροπών Αγώνα Ταξί.

2. Αγόρος Κώστας

Είναι συνταξιούχος, Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

3. Αλεξιάδου Θεοδώρα (Ντόρα)

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, Εθνολόγος Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κολωνίας, μέλος του Προεδρείου της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων-Αρτέμιδας.

4. Ανδρεαδέλη Μαρία

Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Εργαζόταν στο 2ο Γυμνάσιο της Αρτέμιδας, είναι απόφοιτος Θεολογικής Σχολής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

5. Βλασσόπουλος Δημήτριος

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ της ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδας.

6. Δημόπουλος Χρήστος

Είναι εκπαιδευτικός στο 2ο Λύκειο Αρτέμιδος, πτυχιούχος Φυσικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Έχει διατελέσει σε Δ.Σ. συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

7. Κοντογιαννόπουλος Ελευθέριος

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αρτέμιδας.

8. Κώτσιου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Είναι χαράκτρια, καθηγήτρια στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, μέλος της Ένωσης Χαρακτών και μέλος της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων – Αρτέμιδας.

9. Μακρής Αθανάσιος (Νάσος)

Είναι συνταξιούχος (αναπηρική), πρώην ιδιωτικός υπάλληλος με ειδίκευση στους Η/Υ, κάτοχος πτυχίου ειδικότητας Ειδικών Εφαρμογών Πληροφορικής από το Τ.Ε.Λ Αγ. Ανάργυρων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας.

10. Μπαξεβάνης Δημήτριος

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, σπούδασε Πληροφορική και έχει διατελέσει μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδας.

11. Νικολαϊδης Νικόλαος

Είναι τεχνίτης στην ΟΣΥ, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ). Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας.

12. Παλαβός Παναγιώτης

Είναι απόφοιτος ΕΜΠ, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου της Intracom Telecom, έχει διατελέσει μέλος της ΔΕ της ΤΕΕ, μελος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδας. Είναι μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάτων.

13. Παλαβού-Χέσπερ Μίρκα

Είναι φοιτήτρια στο ΕΜΠ στο τμήμα Χημικών Μηχανικών και σε Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών Χορού, Θεάτρου και Κινηματογράφου.

14. Παπαδοπούλου Γεωργία (Ζέτα)

Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία παραγωγής τροφίμων και φοιτήτρια Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

15. Πέτσας Αργύρης

Είναι συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών. Πρώην βιοτέχνης ξυλουργός και Πρόεδρος των ΕΒΕ Μοσχάτου. Έχει διατελέσει μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου.

16. Σακελλαρίδου Βαρβάρα

Είναι απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάζεται ως καθηγήτρια Γαλλικών στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών της Ο.Γ.Ε. Σπάτων-Αρτέμιδας.

17. Σκλιβάνου (Βόλλα) Πηνελόπη (Πόπη)

Είναι συνταξιούχος δημοσίου, μέλος της Ομάδας Γυναικών της Ο.Γ.Ε. Σπάτων-Αρτέμιδας, διπλωματούχος της Σχολής Ασυρματιστών.

18. Σμυρνιούδης Νίκος

Είναι αυτοαπασχολούμενος φωτογράφος, πτυχιούχος Φωτογραφίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Σύγχρονης Ιστορίας.

19. Στάβαρης Μάκης

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Λ. Μηχανολόγου Ψυκτικού, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Ιστορικού Συνδέσμου Αγία Τριάς στο Μέγα Λιβάδι Σερίφου. Έχει διατελέσει σε Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

20. Τασιόπουλος Δημήτρης

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά, Επιθεωρητής Εργασίας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Επιθεώρησης Εργασίας.

21. Τσάκαλος Ορφέας

Είναι εργαζόμενος στον Επισιτισμό, μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού της Αττικής.

22. Τσάκκος Ευθύμιος (Θύμιος)

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΣΕΤΤΑ, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων- Αρτέμιδας, της οποίας έχει διατελέσει και Πρόεδρος. Ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΑΣΓΜΕ και της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, έχει διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

23. Τσόγκα Σωτηρία

Είναι εργαζόμενη εμποροϋπάλληλος σε σούπερ-μάρκετ, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων της εταιρίας LIDL.

Σπάτων

1. Θεοχάρη Παϊπούρογλου Ελένη

Είναι ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτος Μαθηματικού Σάμου, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Στατιστική και στα Αναλογιστικά, Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά.

2. Κόντζιλας Νίκος

Είναι συνταξιούχος, εργαζόταν ως μηχανοτεχνίτης στην ΔΕΗ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου της ΔΕΗ, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

3. Κοντογιάννη Ελένη

Είναι συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών, μέλος της Ομάδας Γυναικών (ΟΓΕ) Σπάτων – Αρτέμιδας. Πρώην στέλεχος στον κλάδο αυτοκινητοβιομηχανίας.

4. Κουκουβάος Χρήστος

Είναι συνταξιούχος, Πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Βένιας, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

5. Κουτρουμπίνης Βασίλης

Είναι τελειόφοιτος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Στατιστικής, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος και εργαζόμενος στο Εκπτωτικό Χωριό.

6. Μήτσουρα Ευαγγελία (Λίλα)

Είναι ιδιωτική υπάλληλος, διαχειρίστρια της ιστοσελίδας “Η Σφήκα”.

7. Μπρέκης Ηλίας

Είναι συνταξιούχος χειριστής, πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης χειριστών μηχανημάτων και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

8. Παγανέλη Ελένη

Είναι ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του επιχειρησιακού σωματείου της Ε-food, μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Αττικής ,μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδας.

9. Παπαδοπούλου Ευγενία (Τζένη)

Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Ιδιωτική Υπάλληλος Λογιστηρίου σε Τεχνική Εταιρεία, μέλος της Ένωσης Ελεγκτών Λογιστών Περιφέρειας Αττικής.
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Παντείου Πανεπιστημίου.

10. Σμυρνιούδης Γιώργος

Είναι συνταξιούχος, σπούδασε Αεροναυπηγική Τεχνολογία στην Αγγλία, εργάστηκε στο Τμήμα Βιομηχανικών Μελετών στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ως Μηχανικός Αεροσκαφών.

11. Σουφλής Κώστας

Είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Σχολής Μηχανικών Βιοϊατρικής και εργαζόμενος στο Εκπτωτικό Χωριό.

12. Τούντα Δήμητρα

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Λαμία), είναι Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου της σχολής. Εργάζεται παράλληλα ως Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι

Αρτέμιδας

1. Αγόρος Σωτήρης

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, απόφοιτος ΙΕΚ, Τεχνικός Δικτύων Τηλεπικοινωνίας και μέλος του ΣΕΤΗΠ.

2. Γαβριήλ Μιχάλης

Είναι συνταξιούχος οικοδόμος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

3. Γοργομύτη Δανάη

Είναι ηθοποιός, απόφοιτος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου σπουδαστών σχολών χορού, θεάτρου και κινηματογράφου.

4. Καλαντζοπούλου Μίρκα

Είναι ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια ανεβάζει θεατρικές Παραστάσεις σκηνοθετώντας ερασιτεχνικές ομάδες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στην Αρτέμιδα και σε άλλους Δήμους.

5. Μαργέτης Κώστας

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αστροφυσική. Μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Αρτέμιδας.

6. Νικηταρά Κατερίνα

Είναι ιδιωτική υπάλληλος, σπούδασε στο τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

7. Παλαβός-Χέσπερ Βαγγέλης

Είναι φοιτητής, στην σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Έχει διατελέσει μέλος του 15μελούς στο 1ο Λύκειο Αρτέμιδας.

8. Παράσχου Μαρία

Είναι συνταξιούχος, πρώην επαγγελματοβιοτέχνης.

9. Ρουχά Μαρία

Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

10. Σκλιβάνος Μάνος

Είναι συνταξιούχος ΟΤΕ, ραδιοτηλεγραφίτης, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

11. Τσάκαλος Μιχάλης

Είναι βιομηχανικός εργάτης μετάλλου, μέλος του Συνδικάτου μετάλλου Αττικής, πρώην αυτοαπασχολούμενος.

12. Τσάκκος Αλέξης

Είναι αυτοαπασχολούμενος στον χώρο του επισιτισμού τουρισμού και δραστηριοποιείται στην Αρτέμιδα.

13. Τσάκος Λαέρτης Είναι φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ, εργαζόμενος στον επισιτισμό.

14. Τσαρέρι Βλαντισλάβ (Λάμπρος)

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πολυτεχνείου Τιράνων.

15. Τσόγκας Γιώργος

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του σωματείου Τύπου και Χάρτου.

16. Χέσπερ Κλωντίν

Είναι καθηγήτρια Ρωσικών, μέλος της Ένωσης συντακτών ημερησίων εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ). Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Κιέβου, και μέλος του Δ.Σ. στην ομάδα γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων- Αρτέμιδας.

17. Χουσιανάκου Χριστίνα

Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Έχει διατελέσει στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο ΓΕΛ Αρτέμιδας.

18. Ψαρράς Παναγιώτης

Είναι συνταξιούχος, κάτοχος πτυχίου Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σπάτων

1. Αγόρου Παρασκευή (Βιβή)

Είναι προπονήτρια στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης, απόφοιτος ΙΕΚ, έχει διακριθεί ως Αθλήτρια στο Στίβο. Είναι μέλος της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων-Αρτέμιδας.

2. Αυθίνου Σπυριδούλα

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Είναι μέλος της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων-Αρτέμιδας.

3. Γιαννικοπούλου Ελένη

Είναι συνταξιούχος, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

4. Θαλασσινός Θωμάς

Δραστηριοποιείται στο Εμπόριο.

5. Κατσούλης Μάριος-Δημήτρης

Είναι υπάλληλος, εργάτης παραγωγής στον κλάδο των Τροφίμων, είναι μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Σπάτων.

6. Μακρίδης Τάκης

Είναι συνταξιούχος, μηχανικός αυτοκινήτων, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

7. Μανιάτης Αλέκος

Είναι συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

8. Μπαξεβάνης Γιάννης

Είναι συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

9. Παγανέλη Ευαγγελία

Είναι συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

10. Παπαδόπουλος Αναστάσιος (Σάκης)

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος της Συντεχνίας Επιπλοποιών και Ξυλουργών Καταστηματαρχών Αθηνών και Προαστίων. Είναι μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Σπάτων. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδας και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής.

11. Παπαδοπούλου Χρυσούλα

Είναι συνταξιούχος, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

12. Παρασκευάς Κοσμάς (Μάκης)

Είναι συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών, πρώην εργαζόμενος στον τουρισμό.

13. Σουφλής Γιώργος

Είναι συνταξιούχος ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ. στο Σωματείο Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών. Μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδας από το 2013 και στην Σχολική Επιτροπή ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων.

14. Τσαγκάρη Αντωνίνη (Νίνα)

Είναι εργαζόμενη σε Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρία, μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων-Αρτέμιδας.

15. Τσάκαλος Φοίβος

Είναι σπουδαστής σε δημόσιο ΙΕΚ, στο τμήμα Τεχνικών Μιχατρονικής και ιδιωτικός υπάλληλος.

16. Τσόγκα Νεκταρία

Είναι άνεργη, πρώην ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού.

Πηγή: Το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδος

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

Θανάσης-Μαρτίνος:-Ο-«εφοπλιστής-της-Γλυφάδας»,-η-αυτοκρατορία-των-74-πλοίων-και-το-φιλανθρωπικό-έργο-–-ΦΩΤΟ
Συνδέονται-Μαρκόπουλο-και-Πόρτο-Ράφτη-με-τον-Προαστιακό-Κορωπίου
Γιατί-αναρτήθηκαν-οι-απαγορευτικές-πινακίδες-στην-παραλία-«Πεύκος»-στο-Λαγονήσι;
kυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-την-Κυριακή-στην-λεωφόρο-Αθηνών-Σουνίου
afisa
Έξι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-μιλούν-στο-«Π»
μαρτινου
«Ανάβαση-kερατέας»-για-7η-χρονιά

Διαβάστε επίσης...

ΟΛΟΙ-στους-δρόμους!-ΟΛΟΙ-σήμερα-στην-ΑΠΕΡΓΙΑ!-Κάτω-το-αντεργατικό-έκτρωμα,-κανένας-συμβιβασμός-με…

ΟΛΟΙ στους δρόμους! ΟΛΟΙ σήμερα στην ΑΠΕΡΓΙΑ! Κάτω το αντεργατικό έκτρωμα, κανένας συμβιβασμός με…

Απεργούν σήμερα, «νεκρώνουν» τους χώρους δουλειάς και διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα εκατοντάδες εργατικά συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, δίνοντας ηχηρή και ξεκάθαρη απάντηση στην κυβέρνηση και το

kυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-την-Κυριακή-στην-λεωφόρο-Αθηνών-Σουνίου

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Λόγω διεξαγωγής αγώνα τριάθλου Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα τριάθλου, με την επωνυμία: «SARONIC

Έκτακτη-διακοπή-νερού-σήμερα-Δευτέρα-18-9-2023-κατά-το-διάστημα-1400-–-18.00,-σε-συγκεκριμένες-οδούς-στην-πόλη-του-Μαρκόπουλου,-λόγω-βλάβης-στο-δίκτυο-ύδρευσης

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 18-9-2023 κατά το διάστημα 14.00 – 18.00, σε συγκεκριμένες οδούς στην πόλη του Μαρκόπουλου, λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης

Αρχική » Ενημέρωση » Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 18-9-2023 κατά το διάστημα 14.00 – 18.00, σε συγκεκριμένες οδούς στην πόλη του Μαρκόπουλου, λόγω βλάβης

Λαϊκή-Συσπείρωση-Λαυρεωτικής:-Πρόσκληση-σε-Συγκέντρωση-στην-…-–-lavriaki.gr

Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής: Πρόσκληση σε Συγκέντρωση στην … – Lavriaki.gr

Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής: Πρόσκληση σε Συγκέντρωση στην Κερατέα Συγκέντρωση στην Κερατέα την Κυριακή 24/9 στις 19.30, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου (Κεντρική πλατεία). Θα μιλήσει ο

Scroll to Top