Συνάντηση με Αντιδημάρχους πραγματοποίησε ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού Βασίλης Κεσίδης

Πρόσφατα Άρθρα

20258182 1554328091277358 8375933318101989489 n
Την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Κεσίδης στα πλαίσια της Τοπικής Περιοδείας με την που εισήγαγε η Σαρωνικού πραγματοποίησε με τους νέους Αντιδημάρχους Δήμου Σαρωνικού (Τεχνικής Υπηρεσίας, Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) Μανόλη Χαρίτο και (Καθαριότητας) Βασίλη Μπούτση.

Ακολουθεί σχετική δήλωση:

Βασίλης Κεσίδης (Πρόεδρος Σαρωνικού): Στις 20 Ιουλίου 2016 εισαγάγαμε σαν ΟΝΝΕΔ στις μας την Τοπική Περιοδεία με την ‘Αυτοδιοίκηση’ και γενικότερα την ευαισθητοποίηση μας προς οργάνωση Τοπικών Περιοδειών. Πέρυσι συναντήθηκα με τον Δήμαρχο, τους αντίστοιχους Αντιδημάρχους και την Πρόεδρο του Δ.Σ. και φέτος ολοκληρώσαμε την Τοπική Περιοδεία αυτή συναντώντας τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου μας.

Το “στοίχημα” που βάλαμε πέρυσι για αφουγκρασμό των Δομών του Δήμου επιτεύχθηκε, επιφυλασσόμαστε με Τοπικές Περιοδείες που θα έχουν στόχο τον άμεσο αφουγκρασμό της κοινωνίας όπως αυτήν που έχουμε σε εξέλιξη για την ‘3η Ηλικία’.

Να ευχαριστήσω και προσωπικά και τους δύο Αντιδημάρχους για το φιλόξενο περιβάλλον, την και την ενθάρρυνση στο έργο μας. Εύχομαι με τον ζήλο που παραλάβετε την ευθύνη αυτή έτσι να ολοκληρώσετε την θητεία σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ