ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Συμβολή-του-Δήμου-Σαρωνικού-στην-επικαιροποίηση-του-Μητρώου-Ταυτοτήτων-Ακτών-Κολύμβησης-και-στην-αναθεώρηση-του-δικτύου-παρακολούθησης-των-υδάτων-κολύμβησης.

Συμβολή του Δήμου Σαρωνικού στην επικαιροποίηση του Μητρώου Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης και στην αναθεώρηση του δικτύου παρακολούθησης των υδάτων κολύμβησης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Ο Δήμος Σαρωνικού στο πλαίσιο υποβοήθησης του έργου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των υδάτων κολύμβησης συμβάλει στην επικαιροποίηση του Μητρώου Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης και στην αναθεώρηση του δικτύου παρακολούθησης των υδάτων κολύμβησης της Περιφέρειας Αττικής.

Για τον σκοπό αυτό, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να καταθέσει τεκμηριωμένη πρόταση προσθήκης ή αφαίρεσης ακτών από το σχετικό δίκτυο παρακολούθησης. Αυτό μπορεί να γίνει με τυποποιημένο τεκμηριωμένο αίτημα (ειδική φόρμα), που θα κατατεθεί μέσω του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος με τη σειρά του θα το μεταβιβάσει επίσημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Η αξιολόγηση της πληρότητας και τεκμηρίωσης των υποβληθέντων αιτημάτων θα γίνει αποκλειστικά από τη Διεύθυνση Υδάτων Αττικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.  

Το Μητρώο Ταυτοτήτων των υδάτων κολύμβησης καταγράφει τη σχετική ποιότητα των υδάτων κολύμβησης των ακτών και αποτελεί οδηγό για την επιλογή των κατάλληλων μέτρων αντιμετώπισης των επιπτώσεων της μόλυνσης στα νερά.

Αυτή τη στιγμή, 18 παραλίες του Δήμου Σαρωνικού περιλαμβάνονται στο υπάρχον δίκτυο παρακολούθησης υδάτων και παρουσιάζονται επίσημα στο www.bathingwaterprofiles.gr ως εξής:

Άγιος Δημήτριος (Γαλάζια Ακτή) – Άγιος Νικόλαος/Λαγονήσι 2 – Άγιος Νικόλαος Λαγονήσι 1 (Grand Resort) – Λαγονήσι/Grand Resosrt – Λαγονήσι/Mediterraneo1 (Grand Resosrt) – Λαγονήσι/Mediterraneo2 (Grand Resosrt) – Κιτέζα (Πεύκο) – Σαρωνίδα Βόρεια (Κεντρική) – Σαρωνίδα Νότια – Μαύρο Λιθάρι – Ναυτικός Όμιλος Αναβύσσου (Μαύρο Λιθάρι) – Μαύρο Λιθάρι/Eden –  Ανάβυσσος (Καλυψώ) – Άγιος Νικόλαος (Ανάβυσσος) – Κόκκινα (Αναβύσσου-Αλυκές) – Ακρογιάλι (Παλ. Φώκαια) – Παλιά Φώκαια – Θυμάρι.

Οι σχετικές φόρμες κατάθεσης των αιτημάτων είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στον εξής σύνδεσμο:

Δ/νση Υδάτων

(παράγραφος Β5 – σχετικά έγγραφα 4 & 5 ).

Η κατάθεση των αιτημάτων θα γίνεται στο Πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι και την Δευτέρα 12.9.2022, στο email [email protected].

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία Δ/νσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στα τηλέφωνα 210-3725744, 210-3725706.

                                                                                                                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου

.

Πηγή: Συμβολή του Δήμου Σαρωνικού στην επικαιροποίηση του Μητρώου Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης και στην αναθεώρηση του δικτύου παρακολούθησης των υδάτων κολύμβησης.

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Διακοπές-ρεύματος-σε-9-περιοχές-της-Αττικής-Λόγω-εργασιών-του-ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σε 9 περιοχές της Αττικής- Λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ

Περιβάλλον / Τι γίνεται με τα νεκρά δελφίνια στο Αιγαίο; – «Αφορά συγκεκριμένα σκάφη, συγκεκριμένους ανθρώπους» Ο διευθυντής του Ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» ανέφερε ότι τέσσερα δελφίνια

Νέα-Μάκρη:-“Οι-ζωές-μας-έχουν-αξία-–-Τώρα-δημόσιο-νοσοκομείο-στην-Ανατολική-Αττική”

Νέα Μάκρη: “Οι ζωές μας έχουν αξία – Τώρα δημόσιο νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική”

«Φτάνει πια» διατράνωσαν κάτοικοι και εργαζόμενοι της Ανατολικής Αττικής στη συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία της Νέας Μάκρης, πυροδοτούμενη από τον

‘‘ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΑΝ ;’’ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ 

Οι εκδόσεις ΑΩ προχώρησαν μέσα στον Ιούνιο 2023 σε δεύτερη έκδοση της συλλογής πεζογραφημάτων του Γιώργου Ιατρού ‘‘ Εγκαταλείπεις Καρακασιάν ; ’’ αφού η πρώτη

Scroll to Top