Σε εξέλιξη η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Πρόσφατα Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης νέων σωλήνων PVC σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης, της πόλεως του Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα από την οδό προς Προφήτη Ηλία. Σήμερα έχουν προχωρήσει προς την συμβολή της οδού, προς την λεωφόρο Πόρτο Ράφτη (γυμναστήριο «Yava»).

Η σπουδαιότητα και αναγκαιότητα εκτέλεσης αντικατάστασης των παλαιομένων από αμίαντο δικτύων ύδρευσης στις οδούς Παπαδημητρίου, Λ. Πόρτο Ράφτη, Γ. Πίνη, Δ. Σωτηρίου και Χαρ. Νικολάου, είναι τεράστια για την πόλη, δεδομένου ότι θα εξαλειφθούν οι καθημερινές βλάβες στο δίκτυο, οι διαρροές και τα κυβικά ύδατος που χάνονταν, αλλά και η όχληση που δέχονταν όλοι οι της πόλης του Μαρκοπούλου, κατά την απαραίτητη επιδιόρθωση τους.

Οι εργασίες των εκσκαφών, ξεκίνησαν κατόπιν των διερευνητικών τομών που έγιναν στο διάστημα μέχρι και τέλη Ιανουαρίου 2022, από την ανάδοχο εταιρεία «ΚΟΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ» και πραγματοποιούνται υπό την της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής. Καταβάλλεται επίσης σημαντική προσπάθεια από όλους, για την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων των κατοίκων της πόλης του Μαρκοπούλου από την των έργων αυτών.

Η του συγκεκριμένου έργου «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου», με προϋπολογισμό 870. € χωρίς ΦΠΑ, υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Μαρκοπούλου και της αναδόχου εταιρείας τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και έχει ενταχθεί με την υπ’ αριθμ. 39103/27-7-2018 απόφαση Υπουργού Εσωτερικών, στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης». Αντικείμενο του έργου είναι η αντικατάσταση υφιστάμενων παλαιομένων αγωγών από σωλήνες αμιαντοτσιμέντου του δικτύου ύδρευσης, στις προαναφερθείσες οδούς της πόλης του Μαρκοπούλου.

Ο χρονικός προγραμματισμός των εργασιών, ανέρχεται σε οκτώ μήνες από την υπογραφή εκτέλεσης του έργου.

Πηγή: Σε εξέλιξη η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ