Ρ.Ο Μαραθώνα -Νέας Μάκρης: Επίσκεψη Ομάδας Δημόσιας Εικόνας της Ζώνης 21Β του Διεθνούς Ρόταρυ

Αξίζει να διαβάσετε

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου O Ρ.Ο Μαραθώνας – φιλοξένησε με μεγάλη χαρά τον Πρόεδρο της Ομάδας Δημόσιας Εικόνας του Διεθνούς Ρόταρυ της Ζώνης 21Β στην οποία ανήκει η Nijad Al Attassi από το Μπαχρέιν, τον Hasan Akbayrak μέλος της Επιτροπής D.E.I ( Διαφορετικότητα – Ισότητα – Ένταξη )από την Τουρκία καθώς και την Μay Monla βοηθό συντονιστή με τον σύζυγο της Mohd από τον Λίβανο.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε την ιστορία της περιοχής μας, τα προϊόντα μας καθώς και το έργο του ομίλου μας , το οποίο έχει αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Δεσμεύτηκαν να συνδράμουν οικονομικά στα έργα που ετοιμάζουμε και ανανεώσαμε το μας στην επόμενη μεγάλη ροταριανή συνάντηση στην Κύπρο ,το Νοέμβριο. Εκτός από τα μέλη του Ομίλου μας, ήταν μαζί μας η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής D.E.I Μάρη Δεληβοριά, η τέως και Director 2020- του Rotary International ( Ζώνης 21 & Ζώνης 22) Κατερίνα Κοτσαλή Παπαδημητρίου και η ροταριανή Μαρία Μάστορα από τον Ομιλο Κορωπί.

Πηγή: Ρ.Ο Μαραθώνα -Νέας Μάκρης: Επίσκεψη Ομάδας Δημόσιας Εικόνας της Ζώνης 21Β του Διεθνούς Ρόταρυ

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα