Ρέμος-Πηλαδάκης: Αυτό το οικόπεδο στο Κορωπί ποιος θα τον πάρει;

Αξίζει να διαβάσετε


Κουμπάρε, αυτό το οικόπεδο στο Κορωπί ποιος θα το πάρει; Το ακίνητο που έχουν οι δύο κουμπάροι, ο τραγουδιστής και ο Κώστας Πηλαδάκης έμεινε πάλι στα αζήτητα. Βγήκε σε πλειστηριασμό ξανά, αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε.

Η τιμή εκκίνησης ήταν 633,6 χιλ. ευρώ – ίση προς το 80% της τιμής που ορίστηκε αρχικά – κι επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 22.390 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης. Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Η εταιρεία που βρίσκεται ανάμεσα στους οφειλέτες ονομάζεται Ρ. & Π. Επενδύσεις Ακινήτων, εδρεύει στη και ιδρύθηκε από τον τραγουδιστή και τον επιχειρηματία το 2005.

Το 2019 και το 2020 ο τζίρος της ήταν μηδενικός, αν και την τελευταία χρήση της οποίας τα οικονομικά στοιχεία είναι διαθέσιμα, έγραψε σχεδόν 860 χιλ. ευρώ. Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 22.390 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στην οδού Ηφαίστου στη Τζίμα στο Κορωπί, το οποίο μάλιστα βγήκε για δεύτερη φορά στο σφυρί.

Το οικόπεδο που συνορεύει στη βόρεια πλευρά εν μέρει με δασική έκταση και εν μέρει με όμορες ιδιοκτησίες, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ενώ βρίσκεται εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης και εκτός ζώνης πόλεως Κορωπίου και δεν είναι υπόχρεο εισφοράς σε γη και χρήμα.

Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με το mononews.gr ότι για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου, η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Ντοκουμέντο: “Τσάκωσαν” εμπρηστή την ώρα που βάζει φωτιά στο Πανόραμα Παλλήνη

Η θυσία των “54” στο Πικέρμι! Η ιστορία και οι άγνωστες λεπτομέρειες – Μιλούν οι απόγονοι (video)

Βοηθήστε τον Γιάννη και την Γεωργία που περιμένουν μωρό! Κάηκαν όλα…

Πηγή: Ρέμος-Πηλαδάκης: Αυτό το οικόπεδο στο Κορωπί ποιος θα τον πάρει;

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα