Υπό το φως της πανσελήνου, την Παρασκευή, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα ερμηνεύει τις πιο αγαπημένες του επιτυχία στο Ναό του Ποσειδώνα στη συναυλία με τίτλο «Ένα φως αναμμένο».
Μαζί του οι Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες, που υπόσχονται μία αξιομνημόνευτη βραδιά.
Η είσοδος στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Σούνιο, που αρχίζει στις 21:00 είναι ελεύθερη και, μάλιστα, ο δήμος Λαυρεωτικής βάζει πούλμαν για το κοινό που θέλει να απολαύσει πανσέληνο.
Για την εξυπηρέτηση του κοινού, θα ξεκινήσει πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30. Ακόμα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με το πέρας της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.
Πηγή: Πανσέληνος στο Σούνιο με ατμοσφαιρική συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου!