Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας – Το μήνυμα του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη

Αξίζει να διαβάσετε

Αρχική » Αρχική » Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας – Το του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                      Μαρκόπουλο, 30/9/Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας – Το του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη

Η 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, ήταν για τις προηγούμενες χρονιές ημέρα χαράς και γιορτής για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Δυστυχώς όμως, οι συνθήκες πανδημίας βιώσαμε μας επέβαλαν και γιορτάζαμε τη μέρα αυτή μακριά ο ένας από τον άλλον.

Φέτος είναι καιρός μπορούμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί.

Ο φόρος τιμής προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας είναι οφειλόμενος. Η συμβολή τους στη διατήρηση της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, με την εθελοντική τους προσφορά, με τη στήριξη των παιδιών τους και πάνω απ’ όλα με την μετάδοση εμπειριών και γνώσεων είναι πολύτιμη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή την περίοδο ο στέκεται στο πλευρό της τρίτης ηλικίας. Τα στελέχη των ΚΑΠΗ παραμένουν στη θέση τους για να υποδεχθούν οποιοδήποτε αίτημα των μελών τους.

Ο Δήμος θα ενεργοποιηθεί, αν παραστεί ανάγκη, για να εξυπηρετήσουμε όποια και όποιον το χρειάζεται με την παροχή φαρμάκων, νοσηλευτικών υπηρεσιών, άλλων αγαθών, τηλεφωνικής επικοινωνίας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Εύχομαι από καρδιάς σύντομα να ξανασυναντηθούμε στους φιλόξενους χώρους των ΚΑΠΗ, στις γιορτές, στις εκδρομές και σε όλα όσα δίνουν χαρά και δύναμη στα μέλη των ΚΑΠΗ μας.

 

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση,

Ο Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

Πηγή: Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας – Το μήνυμα του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα