ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Ο-Σύλλογος-Ηπειρωτών-Κορωπίου-συνεχίζει-τις-πολιτιστικές-&-φιλανθρωπικές-δράσεις-του

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου συνεχίζει τις πολιτιστικές & φιλανθρωπικές δράσεις του

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου συνεχίζει τις πολιτιστικές του δράσεις και σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες του για φιλανθρωπικό έργο, διοργάνωσε Ημερίδα – Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών με θέμα : «Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ», με την «Βιωματική» Χοροδιδάσκαλο Χριστιάνα Κατσαρού. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/5/23 και ώρα 11:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από πλήθος κόσμου, χορευτές και θεατές.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου μέσω αυτής της δράσης στήριξε την «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» , δεδομένου ότι στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης υπήρχε κουμπαράς και εκπρόσωπος από το ίδρυμα «Γαλιλαία», όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να συμβάλουν οικονομικά υπέρ του ιδρύματος (αν και εφόσον το επιθυμούσαν).

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κος Γρίβας Θεόδωρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ντούνης Σταμάτιος και Τσόγκας Φώτης.

Ευχαριστούμε θερμά την «Βιωματική» χοροδιδάσκαλο Χριστιάνα Κατσαρού για την αφιλοκερδή προσφορά της στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Η Χριστιάνα Κατσαρού με την καλή της διάθεση, τους όμορφους Ικαριώτικους σκοπούς και τις γνώσεις της στην παράδοση της Ικαρίας, πραγματικά «ξεσήκωσε» χορευτές και θεατές.

Επίσης, ευχαριστούμε την δημοτική αρχή για την παραχώρηση του χώρου , αλλα και τους εθελοντές μας που βρίσκονται πάντα κοντά στον σύλλογο και βοήθησαν για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Τόκης Κωνστ/νος

Πηγή: Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου συνεχίζει τις πολιτιστικές & φιλανθρωπικές δράσεις του

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Μαρία-Μενούνος:-Γονατισμένη-προσεύχεται-στον-Άγιο-Νεκτάριο-–-«Άκουσα-έναν-τεράστιο-κρότο-και-άρχισα-να-ουρλιάζω,-“τον-ακούω”

Μαρία Μενούνος: Γονατισμένη προσεύχεται στον Άγιο Νεκτάριο – «Άκουσα έναν τεράστιο κρότο και άρχισα να ουρλιάζω, “τον ακούω”

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ  ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!! Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222 AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με

Scroll to Top