ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ serrespost.gr

– Διαφήμιση –

Lithografiki animated

Οι διακρίσεις του Συλλόγου ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ σε δυο Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Πανελλήνιο Αντιπτέρισης Κ17 και Ανδρών-Γυναικών

2 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα οι Αθλητές των Σερρών

Στο Πανευρωπαϊκό ο Ρακιτζής

Με 4 αθλητές συμμετείχε ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ στα δυο Πανελλήνια αυτά πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν στο Κλειστό του Βόλου στις 24,25 Ιουλίου με πολύ καλές εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις .

– Διαφήμιση –

vk action


Οι Σερραίοι αθλητές του Συλλόγου ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ έφεραν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κατηγορία Ανδρών-Γυναικών

Σωτηρίου Ματίνα 2 χρυσά: 1η στο απλό και στο διπλό( με ζευγάρι την Λαμπριανίδου Θεοδώρα του ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης ). Η Σωτηρίου επιβεβαίωσε τους περσινούς τίτλους της στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στην Κρουστάλη Δήμητρα της Θήβας στο απλό και τις αδερφές Βλαχαντώνη στο διπλό.

Μεγάλος απών ο Κιοσσές Ραφαήλ λόγω τραυματισμού.

ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ serrespost.gr

Κατηγορία Κ17 – ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 

Ρακιτζής Βασίλειος: 1 ασημένιο στο απλό και 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι τον Κουτσούρη Ευθύμιο. Ο Ρακιτζής βελτίωσε την περυσινή του 3η θέση στην κατηγορία (όπου είναι μικρότερος) και άφησε πολλές υποσχέσεις για την ερχόμενη χρονιά. Με την νίκη του αυτή έβαλε υποψηφιότητα για να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό της κατηγορίας του που θα γίνει τον στην Σλοβενία.

Κουτσούρης Ευθύμιος : 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι τον Ρακιτζή Βασίλειο , οχτάδα στο απλό με οριακή ήττα από τον Τσώτση Δημήτριο Του ΙΑΣΩΝ Θεσσαλονίκης .

Κουτσούρη Ευαγγελία : 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι την Βλαχαντώνη Χαρά του ΠΥΡΓΟΥ , οχτάδα στο απλό.

ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ serrespost.grΗ αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται με το Πανελλήνιο της Κ22 το ερχόμενο Σβκ στην Αλεξανδρούπολη και τα διεθνή ηλικιακά αρχές Σεπτεμβρίου σε Λαύριο ( Ανδρών-Γυναικών ) και Αλεξανδρούπολη ( Κ19 , Κ15 , Κ 13 )

– Διαφήμιση –

poulios 468X60 1