ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ξεκινούν άμεσα, τις επόμενες ημέρες, οι εργασίες δωρεάν τοπικών συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων πόλεως Κορωπίου. Μια υπόσχεση και μια δέσμευσή μας, ώστε να μη  επιβαρυνθούν άλλο οι πολίτες μας σε αυτή τη δύσκολη, οικονομικά και υγειονομικά, περίοδο . 

Για την καλύτερη και γρηγορότερη  εξέλιξη των εργασιών τοπικών συνδέσεων, οι ιδιοκτήτες των πρώτων 5 περιοχών της πόλης του Κορωπίου– που αποτυπώνονται στον επισυναπτόμενο με κίτρινο περίγραμμα- οφείλουν σε συνεννόηση με τον μηχανικό ή τον υδραυλικό τους να σημειώσουν με  Χ το σημείο σύνδεσης με την οικία τους. Οι δωρεάν συνδέσεις είναι υποχρεωτικές για κάθε ακίνητο (οικία ή οικόπεδο) ενώ ήδη διανέμονται από ομάδα στελεχών του Δήμου και της αναδόχου εταιρίας έντυπα της αίτησης στις περιοχές αυτές, τα οποία και πρέπει να συμπληρωθούν.

Σε ότι αφορά τα λύματα, θα σας ενημερώσει ο Δήμος πότε ακριβώς θα παροχετευτούν, εντός του καλοκαιριού του 2022, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί (έχει προγραμματιστεί για τέλη του Ιουνίου )  με νεότερη ανακοίνωση.

Ζητούμε την κατανόηση σας για την προσωρινή ταλαιπωρία και επιζητούμε τη συνεργασία σας. Το όφελος της λειτουργίας του μεγάλου έργου είναι τεράστιο για τις ζωές μας, για το και δομημένο περιβάλλον.

——————————–

Οι προαπαιτούμενες των ιδιοκτητών  είναι :η συμπλήρωση  της αίτησης και η  σημείωση με Χ στο σημείο σύνδεσης με την οικία τους.

  • Ηλεκτρονική και τηλεφωνική ενημέρωση : [email protected] & 213 2 708
  • Ψηφιακή εφαρμογή αίτησης στο  https://dimotis.koropi.gr/ ( AITHΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ https://dimotis.koropi.gr/e-services/apoxet eysis.html )

Ακολουθεί ο Χάρτης με τις 5 πρώτες περιοχές που θα ξεκινήσουν οι εργασίες

ΠΕΡΙΟΧΕΣ_ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ_ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ2022