ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

marinakis:-episkepsi-sto-dimo-markopoulou-mesogaias-o-prothypourgos-edose-perissotera-ap'-osa-yposchethike

Μαρινάκης: Επίσκεψη στο δήμο Μαρκόπουλου-Μεσογαίας -«Ο πρωθυπουργός έδωσε περισσότερα απ' όσα υποσχέθηκε»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Τον δήμο Μαρκόπουλου-Μεσογαίας επισκέφτηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου-Μεσογαίας συνοδευόμενος από τον γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου, τον βουλευτή νοτίου τομέα Αθηνών και γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης ΝΔ Διονύση Χατζηδάκη, τον συντονιστή του διαγραμματειακού Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον οργανωτικό γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης Μένιο Κορομηλά, την πρόεδρο της ΔΕΕΠ ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη και την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μαρκόπουλου- Μεσογαίας Ιωάννα Ξυδά.

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου – Μεσογαίας

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τα γραφεία της ΔΕΕΠ όπου ο Γραμματέας συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος από όλη την Ανατολική Αττική.

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου – Μεσογαίας

Μαρινάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη

Στη συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη και μέλη της Δημοτικής Αρχής συνομιλώντας μαζί τους για τα μεγάλα έργα υποδομής που προχωρούν στον Δήμο, όπως η επέκταση του προαστιακού και της Αττικής οδού, τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν διατεθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την αποτελεσματικότερη συγκοινωνιακή διασύνδεση του Δήμου και τα ζητήματα της ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης.

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου – Μεσογαίας

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας του κόμματος επισκέφτηκε τις πρώην Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Σκοποβολής του Μαρκόπουλου όπου σήμερα στεγάζεται η Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα, η υπηρεσία εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και συνοδών σκύλων και ένα τμήμα της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο Παύλος Μαρινάκης και τα μέλη της ΝΔ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης, αλλά και στο στίβο μάχης όπου ΕΚΑΜ και ελεύθεροι σκοπευτές εκπαιδεύονται σε προσομοιώσεις. Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν λάβει τα εύσημα από σώματα ασφαλείας και του εξωτερικού καθώς αποτελούν πρότυπο.

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας

Ο Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον δήμο Μαρκόπουλου – Μεσογαίας

Ο Παύλος Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Υποστράτηγο Μπάλα και τον Διευθυντή της ΕΚΑΜ κ. Τζεφεράκο για τις υπηρεσίες τους και συνομιλώντας με εκπαιδευόμενους στο κέντρο ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τις υπηρεσίες σας προς τους Έλληνες πολίτες. Όσα κάνετε για μας δεν είναι αυτονόητα και δεδομένα. Απαιτούν αφοσίωση. Έχουμε δει πολλές φορές τα σώματα ασφαλείας να αντιμετωπίζονται ενοχικά και άδικα. Κι εμείς αυτό οφείλουμε να το αλλάξουμε».

 Ο Παύλος Μαρινάκης με τον Υποστράτηγο Μπάλα και τον Διευθυντή της ΕΚΑΜ κ. Τζεφεράκο

Ο Παύλος Μαρινάκης με τον Υποστράτηγο Μπάλα και τον Διευθυντή της ΕΚΑΜ κ. Τζεφεράκο

Κατόπιν, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν την ιστορική Αρτοποιία Δαρεμάς, μια επιχείρηση τέταρτης γενιάς η οποία λειτουργεί από το 1950 και φημίζεται για την παραγωγή μουστοκούλουρων τα οποία έχουν ενταχθεί στο Διεθνή Οδηγό Michelin.

Τέλος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Μαρκόπουλου συνομιλώντας με πολίτες, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ από το Δήμο.

Μαρινάκης: Κάθε εβδομάδα βρισκόμαστε και σε έναν δήμο της Αττικής και ένα νομό της περιφέρειας με στόχο να ακούσουμε τους πολίτες

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Κάθε εβδομάδα μαζί με το Στέλιο Κονταδάκη βρισκόμαστε σε ένα Δήμο της Αττικής και ένα νομό της περιφέρειας με στόχο να ακούσουμε τους πολίτες, να καταγράψουμε τα ζητήματα που τους απασχολούν και να μιλήσουμε για το έργο της Κυβέρνησης. Αυτό που εδώ και πάνω από τρία χρόνια υλοποιεί με συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλοι μας, όλος ο πλανήτης βιώνει συσσωρευμένα προβλήματα, εξωγενείς παγκόσμιες κρίσεις κι όμως η διαχείριση όλων αυτών των κρίσεων από την Νέα Δημοκρατία, αποδεικνύει καθημερινά, με παραδείγματα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Μαρινάκης: Είμαστε περήφανοι για τον πρωθυπουργό, γιατί είναι ο πρώτος που έδωσε περισσότερα απ’ όσα υποσχέθηκε

Είμαστε περήφανοι για τον Πρωθυπουργό γιατί είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός που έδωσε περισσότερα στην κοινωνία από αυτά που υποσχέθηκε, στήριξε και στηρίζει καθημερινά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, μείωσε περισσότερους φόρους απ’ όσους είχε δεσμευτεί ότι θα μειώσει, αυξάνει περισσότερο τις συντάξεις, μειώνει καθημερινά την ανεργία μέσα από την ανάπτυξη και τις επενδύσεις και για τρεις συνεχόμενους μήνες έχουμε μια μονάδα χαμηλότερο πληθωρισμό από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Και μπορεί να έχουμε ακόμα κι άλλο δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια. Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της Νέας Δημοκρατίας και θα δείξουν ξανά την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή: Μαρινάκης: Επίσκεψη στο δήμο Μαρκόπουλου-Μεσογαίας -«Ο πρωθυπουργός έδωσε περισσότερα απ’ όσα υποσχέθηκε»

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 σκέψεις για το “Μαρινάκης: Επίσκεψη στο δήμο Μαρκόπουλου-Μεσογαίας -«Ο πρωθυπουργός έδωσε περισσότερα απ' όσα υποσχέθηκε»”

  1. Δεν του φτάνει δηλαδή του ΑΡΧΙΚΟΡΙΟΥ που ακούει τους πολίτες μέσω των κοριών του από την ΕΥΠ και το Predator θέλει και δια ζώσης. Πάλι καλά που δεν εγκαινίασε και πάλι τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Σκοποβολής του Μαρκόπουλου.

  2. Έδωσε περισσότερα απ’ όσα υποσχέθηκε; Ρήτρα αναπροσαρμογής, κόψιμο με νόμο της 13ης ΣΥΝΤΑΞΗΣ που χορήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κλέψιμο των ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ, που διέταξε-εκδίκασε το ΣΤΕ, αυτό κι αν είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ.
    Πόσα άλλα να δώσει.

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης...

proskopoi-anatolikis-attikis:-timisan-tous-dimarchous-19-dimon

Πρόσκοποι Ανατολικής Αττικής: Τίμησαν τους δημάρχους 19 Δήμων

Τους δημάρχους των περιοχών -όπου δραστηριοποιούνται τα Συστήματα διοικητικής της ευθύνης- τίμησε η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Αττικής, για τη συνεισφορά τους στον τομέα της.

spata:-i-omada-ergasias-ktiniatron-pou-tha-apofasisei-ti-tychi-tis-mikris-tigris-pou-paratisan-ekso-apo-to-attiko-zoologiko-parko

Σπάτα: Η ομάδα εργασίας κτηνιάτρων που θα αποφασίσει τη τύχη της μικρής τίγρης που παράτησαν έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Σπάτα: Η ομάδα εργασίας κτηνιάτρων που θα αποφασίσει τη τύχη της μικρής τίγρης που παράτησαν έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Ενημέρωση για τη μικρή

me-epitychia-oloklirothike-o-ypothalassios-katharismos-sto-limani-tis-palaias-fokaias-apo-tin-beach-cleaning-hellas-kai-to-1o-systima-naftoproskopon.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο υποθαλάσσιος καθαρισμός στο Λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας από την Beach Cleaning Hellas και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο υποθαλάσσιος καθαρισμός στο Λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος “Μπλε Σαρωνικός”, την Κυριακή 26 Μαρτίου. Ο δήμος Σαρωνικού