14.1 C
Keratea
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Λαυρεωτική: Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης την Κυριακή 27/08 τάραξε τα νερά

Αξίζει να διαβάσετε

 

Δελτίο Τύπου – 

της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής

31/08/2023

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης την Κυριακή 27/08 φαίνεται ότι τάραξε τα νερά της επιβαλλόμενης νηνεμίας που είχαν σχεδιάσει γι’ αυτές τις εκλογές οι άρχοντες του τόπου. Η στράτευση και συμπόρευση νέων παιδιών με το ψηφοδέλτιο μας, εργαζομένων και επιστημόνων, κάνει φανερό ότι υπάρχει και η πλευρά της κοινωνίας που αντιστέκεται και δεν υποτάσσεται σε εκβιασμούς και μικρο-οφέλη. Νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, όχι για να βολευτούν οι ίδιοι, αλλά για το καλό των πολλών, ενάντια στα κέρδη των λίγων και της τσέπης τους. Ορισμένοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ. Λουκά, ξεπέρασαν κάθε όριο θράσους. Έφτασαν στο σημείο να κάνουν επισκέψεις και να «σπάνε» τα τηλέφωνα σε οικογένειες παιδιών του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης για να τους επισημάνουν το μεγάλο λάθος που έκαναν τα παιδιά τους να μπουν στο ψηφοδέλτιο και όχι στο δικό τους, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρουν δουλειά στον Δήμο με βάση τις επιστημονικές τους δυνατότητες!! Ενώ, σύμφωνα με τους ίδιους, «θα έπρεπε να σκεφτούν το καλό τους και να είναι υποψήφιοι με την παράταξη του κ. Λουκά»!!! Και η ντροπή έχασε την ντροπή της, φυσικά εμείς γνωρίζουμε καλά με ποιους έχουμε να κάνουμε και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. 

Όλοι αυτοί που έχουν φτιάξει μια συμμαχία λύκων έτοιμων να φαγωθούν μεταξύ τους σε μία παράταξη που η συγκολλητική  της ουσία είναι η καρέκλα και το ατομικό συμφέρον, καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τις εσωτερικές διαμάχες και τις αντιπαραθέσεις τους και να σταματήσουν τις αθλιότητες με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αν θέλουν να αντιπαρατεθούν πολιτικά, να μείνουν σε αυτό. Ο καθένας τοποθετείται στην κοινωνία με την πολιτική του στάση και το ήθος του.

Όλοι όσοι έκαναν το βήμα να μπουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι συνειδητοποιημένοι, συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα για το συμφέρον των πολλών, ξέρουν ότι καλύτερα είναι να σε φοβούνται για την στάση σου παρά να σε λυπούνται και να τσακίζουν την αξιοπρέπεια σου. Αυτό σε ορισμένους της «Δημοτικής Καινοτομίας» φαίνεται δυσνόητο, για αυτό πολιτεύονται – βασικά – με ταξίματα και άλλες αθέμιτες πρακτικές.

Οι νέοι άνθρωποι του Λαυρίου, της Κερατέας και της Καμάριζας έχουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης να βρουν πολλούς άλλους νέους ανθρώπους, συναδέλφους, συμφοιτητές, γονείς από το σχολείο των παιδιών τους. Η νεολαία της περιοχής έχει επιλογή απέναντι στην σαπίλα και την απογοήτευση. Να κάνει τη δυσαρέσκεια και την απέχθεια για όλα αυτά δύναμη στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στις 8 Οκτωβρίου και να στείλει σε όλους ένα δυνατό μήνυμα: Μπορούμε να πάμε αλλιώς! 

 

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα Νέα

Επιστήμονες αποκάλυψαν την κολοσσιαία ποσότητα CO2 που εκπέμφθηκε το 2023 –

Πηγή: Επιστήμονες αποκάλυψαν την κολοσσιαία ποσότητα CO2 που εκπέμφθηκε το 2023 -

Άγιος Νικόλαος: Ποιος ήταν ο προστάτης των ναυτικών που γιορτάζει σήμερα (6/12) η Εκκλησία μας…

Είναι μάλιστα μια από τις πιο ιδιαίτερες παραλίες της Αττικής λόγω του σχήματός της. Για να βρεθείς εκεί θα...

Σχετικά άρθρα