Κορωπί: Με βράβευση επιτυχόντων, θεατρικές παραστάσεις, πανηγύρι & εκδήλωση έκπληξη για τον Γ. Μαργαρίτη, ολοκληρώνονται τα Σφήττεια 2022

Αξίζει να διαβάσετε

Η Βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και η συνέχιση των εκδηλώσεων Σφήττεια 2022 Δήμου στις 2, 6, 7 και 11 Σεπτεμβρίου. Στις 12 Σεπτεμβρίου μια έκπληξη για έναν μεγάλο Τραγουδιστή και Άνθρωπο

Ολοκληρώνονται τα Σφήττεια τον Σεπτέμβριο του 2022 με 4 ιδιαίτερες εκδηλώσεις με ενδιάμεσο σταθμό την καθιερωμένη βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο της πλ. Δεξαμενής :

Ειδικότερα, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Αγίας Μαρίνας, θα πραγματοποιηθεί, η Θεατρική Παράσταση «Πίθηκος Ξουθ» του Ιάκωβου Πιτσιπίου σε σκηνοθεσία,Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη από την ομάδα ΑΝΙΜΑ.

Ακολουθεί, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο της πλ.Δεξαμενής, η πολυαναμενόμενη μεγάλη Τζαζ, με τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες του μουσικού αυτού είδους, GiladAtzmon, BύρωναΝτόλα, το τρίο Τέρη Βακιρτζόγλου-Κώστα Κωνσταντίνου-Γιώτη Σαμαρά και το ντουέτο Σοφίας Λαμπροπούλου και Βασίλη Κετεντζόγλου.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, παραμονή της Γέννησης της Θεοτόκου, τα Σφήττεια μεταφέρονται στο φυσικό πλάτωμα της όμορφης περιοχής του Αγίου Δημητρίου Κορωπίου όπου εορτάζει – πανηγυρίζει το ιστορικό παρεκκλήσι της Παναγίας «Το Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου».Στις 9 το βράδυ, το συγκρότημα Μεσογείτες έχουν ετοιμάζει ένα πανηγυρικόπρόγραμμα με πολύ χορό από την πλούσια μουσική παράδοση της χώρας μας.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 το βράδυ, πραγματοποιείται η καθιερωμένη βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών δημοσίων σχολείων του Κορωπίου στην Τριτοβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (χρηματικά βραβεία στους αριστεύσαντες) και από τον ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο (αγορά και διάθεση 10 φορητών υπολογιστών σε όσους επιτυχόντες ακολουθούν τους αριστεύσαντες με βάση την βαθμολογία )

Οι εκδηλώσεις Σφήττεια κλείνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο της πλ.Δεξαμενήςμε άλλη μια πολυαναμενόμενη μουσικοχορευτική παράσταση που μας προσφέρουν τα μέλη του Τμήματος Ελληνικών Χορών του Δήμου με την καλλιτεχνική επιμέλεια του εξαίρετου, Νίκου Λουκά.Μαζί του παίζουν,οι μουσικοί, Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί-τραγούδι), Α.Αρκαδόπουλος(Κλαρίνο), Ι.Κουζηνόπουλος,(λαούτο-τραγούδι) Κ.Πάτση (τραγούδι) και Μ.Κλαπάκης (κρουστά).

Όμως ο ετοιμάζει και μια μεγάλη εκδήλωση την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του Γιώργου Μαργαρίτη. Περισσότερα σε λίγες ημέρες…

Πηγή: Κορωπί: Με βράβευση επιτυχόντων, θεατρικές παραστάσεις, πανηγύρι & εκδήλωση έκπληξη για τον Γ. Μαργαρίτη, ολοκληρώνονται τα Σφήττεια 2022

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα