Κορωπί: Αδιαφορία από ΟΑΣΑ – ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες

Αξίζει να διαβάσετε

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις τους οι κάτοικοι του Κορωπίου, επεσήμανε σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Κιούσης επεσήμανε την ταλαιπωρία των συμπολιτών του οι οποίοι εξυπηρετούνται από δύο, κυρίως, λεωφορειακές γραμμές, και πιο συγκεκριμένα το 330 (/Κορωπί-Αγία Μαρίνα) και το 116 (-Βάρη-Κίτσι).

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κρωπίας, μεγάλος είναι ο αριθμός των πολιτών οι οποίοι κατήγγειλαν στον δήμο ότι δεν τηρούνται οι ώρες των δρομολογίων με την παράλειψη ορισμένων από αυτά, γεγονός που δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ, οι δεύτεροι έχουν αναλάβει να εξυπηρετούν λεωφορειακές γραμμές, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει όπως καταγγέλλουν και έχει μεταφέρει στον ΟΑΣΑ με έγγραφά του ο κ. Κιούσης.

Πρόσθεσε δε ότι επανειλημμένες επιστολές του δήμου προς τον ΟΑΣΑ δεν έχουν απαντηθεί παρά το γεγονός ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού είναι ο γνώστης των προβλημάτων της Ανατ. Αττικής, Στέφανος Αγιάσογλου.

Εντύπωση εξάλλου προκαλεί το γεγονός πως παρά τις οχλήσεις στα ΚΤΕΛ, οι εκπρόσωποί του απαντούν εντελώς τυποποιημένα χωρίς να υπεισέρχονται ούτε καν στην ουσία των ζητημάτων.

Ακούστε παρακάτω τα όσα κατέθεσε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης:

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Πηγή: Κορωπί: Αδιαφορία από ΟΑΣΑ – ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα