ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Κίνηση:-Καθυστερήσεις-στην-Αττική-Οδό-–-Δύσκολη-η-Βάρης-Κορωπίου-από-Βούλα-μέχρι-Κορωπί

Κίνηση: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Δύσκολη η Βάρης-Κορωπίου από Βούλα μέχρι Κορωπί

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Κίνηση: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Δύσκολη η Βάρης-Κορωπίου από Βούλα μέχρι Κορωπί

  • , 9:30 πμ

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και κατόπιν χαμηλές ταχύτητες έως και τη γέφυρα Λυκόβρυσης. Στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Λίμνη Κουμουνδούρου.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό μεταξύ Κηφισού και Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.

Προβλήματα στην Παραλιακή και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Καλαμακίου και στο ρεύμα προς Πειραιά επίσης από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δύσκολη η Βάρης-Κορωπίου και στα δύο ρεύματα από Βούλα μέχρι Κορωπί ανά τμήματα.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τη Μεσογείων.

Αυξημένη κίνηση στην Λ.Κηφισίας και στα δύο ρεύματα κυρίως στο τμήμα μεταξύ Κατεχάκη -Σίδερα Χαλανδρίου.

Καθυστερήσεις στην άνοδο της Λ. Συγγρού από Άγιο Σώστη έως Διάκου, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού και στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.

Πηγή: Κίνηση: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Δύσκολη η Βάρης-Κορωπίου από Βούλα μέχρι Κορωπί

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Δημοφιλή άρθρα

Θανάσης-Μαρτίνος:-Ο-«εφοπλιστής-της-Γλυφάδας»,-η-αυτοκρατορία-των-74-πλοίων-και-το-φιλανθρωπικό-έργο-–-ΦΩΤΟ
Συνδέονται-Μαρκόπουλο-και-Πόρτο-Ράφτη-με-τον-Προαστιακό-Κορωπίου
Γιατί-αναρτήθηκαν-οι-απαγορευτικές-πινακίδες-στην-παραλία-«Πεύκος»-στο-Λαγονήσι;
afisa
Σε-Σπάτα,-Κορωπί,-Λαύριο-&-Κερατέα-ο-Νίκος-Χαρδαλιάς:-“Πρέπει-να-κερδίσουμε-το-στοίχημα-της-καθημερινότητας
Έξι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-μιλούν-στο-«Π»
kυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-την-Κυριακή-στην-λεωφόρο-Αθηνών-Σουνίου
arva-748x498
7η-Ανάβαση-Κερατέας-–-lavriaki.gr

Διαβάστε επίσης...

Νέες-θέσεις-για-καταστήματα-lidl

Νέες θέσεις για καταστήματα LIDL

Υπάλληλοι Καταστήματος (μερική απασχόληση) στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη Ποιοι είμαστε Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη

3rd-olympic-health-run-2023:-Συμβολικός-φιλανθρωπικός-αγώνας-δρόμου-3χλμ-και-10χλμ.-ενάντια-στον-παιδικό-καρκίνο,-που-διοργανώνεται-για-3-συνεχόμενη-χρονιά,-σε-συνδιοργάνωση-της-Ελληνικής-Λεμφολογικής-Εταιρείας-και-του-Συλλόγου-Γονέων-και-Κηδεμόνων-Παιδιών-με-Νεοπλασματικές-Παθήσεις,-«Η-Πίστη»

3rd Olympic Health Run 2023: Συμβολικός φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 3χλμ. και 10χλμ. ενάντια στον παιδικό καρκίνο, που διοργανώνεται για 3 συνεχόμενη χρονιά, σε συνδιοργάνωση της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Η Πίστη»

Αρχική » Ενημέρωση » 3rd Olympic Health Run 2023: Συμβολικός φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 3χλμ. και 10χλμ. ενάντια στον παιδικό καρκίνο, που διοργανώνεται για 3 συνεχόμενη

Δημοτική-Καινοτομία-–-Δημήτρης-Λουκάς:-Πρόσκληση-στην-…-–-lavriaki.gr

Δημοτική Καινοτομία – Δημήτρης Λουκάς: Πρόσκληση στην … – Lavriaki.gr

Μετάβαση σε περιεχόμενο Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Ρεπορτάζ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Εφημερίδες ΕΣ ΛΑΥΡΙΟΝ ΕΒΔΟΜΗ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Εκδηλώσεις Καταγγελίες – Παράπονα Δήμος Λαυρεωτικής Προσλήψεις

Πραγματοποιήθηκε-η-1η-αποστολή-ειδών-πρώτης-ανάγκης-σε-πλημμυροπαθείς-της-Θεσσαλίας-από-τον-Δήμο-Σαρωνικού.

Πραγματοποιήθηκε η 1η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης σε πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από τον Δήμο Σαρωνικού.

Παραδόθηκαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου από κλιμάκιο του Δήμου Σαρωνικού με επικεφαλής την υπεύθυνη της πρωτοβουλίας πρόεδρο του Δ.Σ., Δήμητρα Ράπτη, 15 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας

Scroll to Top