ΕΥΔΑΠ: Οριστική Επίλυση για την Αποχέτευση στον Δήμο Σαρωνικού και σε περιοχές του Δήμου Κρωπίας

Πρόσφατα Άρθρα

Skip to content

Αποφασίστηκε η δημοπράτηση της μελέτης αποχετευτικού δικτύου στον Δήμο και σε περιοχές του Δήμου

  • , 11:20 πμ

H ΕΥΔΑΠ προχωράει με σταθερά βήματα προς την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος αποχέτευσης σε περιοχές των Δήμων και με την έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου που θα εκπονήσει τη μελέτη Έργων Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων του Δήμου Σαρωνικού και Αγίας Μαρίνας – Αγίου Δημητρίου στον Δήμο Κρωπίας, προϋπολογισμού 3,1 εκ. ευρώ προ ΦΠΑ.

Η μελέτη, αφορά στα έργα διαχείρισης ακαθάρτων των παραπάνω περιοχών και περιλαμβάνουν τα απαραίτητα έργα συλλογής και μεταφοράς των λυμάτων με αποδέκτη το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) Κορωπίου – Παιανίας, καθώς και τα εσωτερικά δίκτυα των αποχετευόμενων περιοχών. Η ως άνω μελέτη χρηματοδοτείται σε ποσοστό 100% από το Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.

Τα παραπάνω έργα θα συμβάλλουν δραστικά στην περιβαλλοντική αναβάθμιση των συγκεκριμένων περιοχών αλλά και στη συμμόρφωση προς τις ευρωπαϊκές οδηγίες, δεδομένου ότι οι περιοχές αυτές περιλαμβάνουν οικισμούς Γ’ προτεραιότητας της Οδηγίας 91/271 ΕΟΚ για τους οποίους θα έπρεπε να έχει κατασκευαστεί και να λειτουργεί σύστημα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων ήδη από το 2005.

© 2022 – iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 – iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 – iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Πηγή: ΕΥΔΑΠ: Οριστική Επίλυση για την Αποχέτευση στον Δήμο Σαρωνικού και σε περιοχές του Δήμου Κρωπίας

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ