Λάβαμε το παρακάτω από κάτοικο της Κερατέας που εφιστά την προσοχή σε γονείς της περιοχής.

Η κάτοικος αναφέρει πως έχει αντιληφθεί νεαρούς να επιδίδονται σε επικίνδυνα παιχνίδια που ενδεχομένως να στοιχίσουν σοβαρά στην υγεία τους.

Η εν λόγω κυρία, όπως μας είπε, έχει ήδη ενημερώσει σχετικά την αστυνομία και επιθυμεί να κάνει, μέσω της ιστοσελίδας, έκκληση προς τους γονείς να προειδοποιήσουν τα τους λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας του παιχνιδιού. H συγκεκριμένη οικοδομή στην οποία αναφέρεται βρίσκεται κοντά στο Κερατέας.

Ακολουθεί το που μας έστειλε και ανάρτησε και στο ελπίζοντας πως θα ενημερωθούν οι γονείς και θα αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις:

ΠΡΟΣΟΧΗ σε ολους τους γονεις στην Κερατέα που εχουν αγορια μεταξυ 12-16 χρονων. Έρχονται μου το οποιο ειναι διπλα σε ενα τριοροφο γιαπι (στα μπετα).

Ανεβαινουν επανω στον τριτο οροφο στο γιαπι και πηδανε στην δικη μου ταρατσα το ανοιγμα ειναι περιπου 1.20μ που μπορει να μην φαίνεται μεγαλο αλλα οταν πηδας σε διαφορετικο επιπεδο ειναι τεραστιο το ανοιγμα.

Ειναι πολυ επικίνδυνο να σκοτωθει καποιο παιδι .

Και εσεις που μενετε μακρια απο μενα μην καθησυχαζεστε διοτι αναγνωρισαμε ενα παιδι γνωστου που μενει απο την μερια του Αγ. Γιωργη.

Ενημερωθηκε ο κυκλος του παιδιου αμμεσα. Αλλα τα υπολοιπα δεν τα εχουμε αναγνωρισει ακομα.

Προσωπικα δεν μας ενοχλουν, απλα ειναι κριμα να κλαψει καμια μανουλα απο ενα παιχνιδι που παρακινει το ενα παιδι το αλλο και ισως να το σπρωχνει κιολας.

Προσοχη γονεις τα παιδια σας!!!!!!!

1

2