Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Λαυρίου από την ΚΑΕ Λαύριο Megabolt

Αξίζει να διαβάσετε

Η αντιροσωπεία της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt πραγματοποίησε την Τετάρτη 08 στο Ειδικό Δημοτικό Λαυρίου χαρίζοντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα του σχολείου από την συνάντηση τους.

Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει μια πρωτότυπη τύπου κατά την οποία η αντιπροσωπεία της ομάδας κλήθηκε να απαντήσει στις απαιτητικές ερωτήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου.

Οι ερωτήσεις αφορούσαν ένα ευρύ πλαίσιο της καθημερινότητας ενός επαγγελματία μπασκετμπολίστα αλλά και του προπονητή και κάλυψαν ένα φάσμα πληροφοριών όπως για παράδειγμα τις ώρες που αφιερώνουν στη προπόνηση, τους κανόνες που διέπουν τη διατροφή τους μέχρι και τον τρόπο που πανηγυρίζουν ή που χειρίζονται τις απαιτητικές συνθήκες και τα συναισθήματα πριν και μετά από έναν αγώνα.

Οι παίκτες έπρεπε να αποδείξουν το ταλέντο τους στους πιο απαιτητικούς κριτές, τους μαθητές του Ειδικού σχολείου, επιδεικνύοντας τεχνικές χειρισμού μπάλας με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων με τους μαθητές να δωρίζουν στο πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες μια ευχετήρια καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ με τη σειρά τους η ομάδα έδωσε αναμνηστικά της ομάδας σε κάθε παιδί ξεχωριστά, και στο δώρισε μια μπάλα και την επίσημη αγωνιστική φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από το σύνολο των παικτών.

Στην της όμαδας στο παρών ήταν και ο coach της ομάδας Χρήστος Σερέλης, με τον assistant coach Σάκη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Βώδινα.Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για επανάληψη αντίστοιχων κοινών επιτυχημένων δράσεων.

Πηγή: Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Λαυρίου από την ΚΑΕ Λαύριο Megabolt

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα