Ενημέρωση  πολιτών για τα έργα                                                                                          22.06.2021

IMG 3967 1

Ακαθάρτων του Δήμου Κρωπίας          

IMG 3968

Σε εξέλιξη οι υποθαλάσσιες εργασίες για την πόντιση του υποθαλάσσιου αγωγού μήκους 1χλμ και βάθους 72 μέτρων του μεγάλου έργου βασικής υποδομής Δήμου Κρωπίας, Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού

Κορωπίου-Παιανίας

IMG 3962

Σε συνέχεια της  ενημέρωσης για τις φάσεις ολοκλήρωσης των, υψίστης σημασίας για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, έργων αποχέτευσης ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού, ο Κρωπίας, ενημερώνει για το έργο της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού που υπολείπεται.

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για τον υποθαλάσσιο αγωγό, στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο(περιοχή Χαμολιάς Μαρκοπούλου) του έργου Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού Κορωπίου-Παιανίας. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι υποθαλάσσιες εκσκαφές  ώστε στο επόμενο διάστημα να γίνει η πόντιση του ενός (1) χλμ μήκους αγωγού σε βάθος περίπου 72 μέτρων.

Στο φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτεται, διακρίνουμε την πλωτή φορτηγίδα, τις ράγες μεταφοράς-πόντισης αγωγού και τον πλωτό εκσκαφέας- βυθοκόρος με ρυμουλκό πλοιάριο καθώς και μέρος των χερσαίων εγκαταστάσεων.

IMG 3970

———————————-