ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ 1ο ΕΞΑΜΉΝΟΥ ΤΟΥ 2023

Πρόσφατα Άρθρα

Πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήσεως του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερατέας, ενημέρωση την Πέμπτη 7 Απρ στα γραφεία της ΔΕΥΑΤΗΛ στην Κερατέα από τον κ. Κωστάλα Αντώνη (εντεταλμένο μέλος ΔΕΥΑΤΗΛ) και τον κ. Ρουχωτά Γρηγόρη (Μελετητή του έργου) στα μέλη του Δ.Σ. Αθανασίου Παναγιώτη, Σίνη Σταμάτη, Σωτήρχο Κώστα, Λεβαντή Δημήτρη και την γραμματέα του Α.Σ.Κ. Ιωαννίδου Ζωή,  για την εξέλιξη των εργασιών αναφορικά με το πρόγραμμα αρδεύσεων γεωργικών εκτάσεων από τον βιολογικό καθαρισμό και τις γεωτρήσεις της Κερατέας.

Στην εν λόγω τονίστηκε από τον κ. Κωστάλα η σημαντική πρόοδος η οποία έχει επιτευχθεί για τον σχεδιασμό του έργου το οποίο  περιλαμβάνει:

α. Μετατροπή του Βιολογικού καθαρισμού Κερατέας σε τριτοβάθμιο (καθαρισμό νερού ως απαραίτητη προϋπόθεση για διάθεση του νερού για άρδευση)  καθώς και την κατασκευή κεντρικού αγωγού μεταφοράς του νερού 3.3 χιλιομέτρων μέχρι τη θέση Βραγόνιζα στην οποία θα κατασκευασθούν οι κεντρικές δεξαμενές από τις οποίες θα διοχετεύεται το νερό στο αρδευτικό δίκτυο. Το έργο έχει εγκριθεί από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

β. Ολοκληρώθηκε ο φάκελος μελέτης για την κατασκευή δικτύου άρδευσης για την ευρύτερη περιοχή της Κερατέας και κατατίθεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου 2022 

γ. Εκ μέρους της ΔΕΥΑΤΗΛ και του Δήμου το χρονοδιάγραμμα έναρξης για την υλοποίηση-κατασκευή του έργου “Κατασκευή εσωτερικού δικτύου άρδευσης Κερατέας & Αμάχαιρης” προβλέπεται εντός του 1ου εξαμήνου του 2023.

Για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερατέας

Ο Πρόεδρος

Αθανασίου Παναγιώτης

ARDEYSH

LOGO2 tel b 1

Πηγή: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ 1ο ΕΞΑΜΉΝΟΥ ΤΟΥ 2023

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ