16.3 C
Keratea
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Ειδικές τιμές Rapid Test για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε αυτά τα σημεία στην Αν. Αττική

Πρόσφατα Άρθρα

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα “Ειδικές τιμές για τα μέλη της Ένωσης Ν/Α”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Κατόπιν της δημοσίευσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ.55570 από 12/09/2021 με θέμα: «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό -19 σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας», ζητείται από τους συναδέλφους μας που δεν έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του COVID-19 να υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ένα την εβδομάδα, με δικά τους έξοδα. Το αποτέλεσμα αυτής της ιατρικής εξέτασης γνωστοποιείται στην εκάστοτε Υπηρεσία.

Ως Ένωση, από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η ανωτέρω Κ.Υ.Α., γίναμε αποδέκτες αλλεπάλληλων παραπόνων από τους συναδέλφων μας, καθώς με την εν λόγω Απόφαση καλούνται να πληρώσουν από το μισθό τους, μία ιατρική πράξη την οποία απαιτεί η Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, μας τόνισαν πως κάτι τέτοιο αποτελεί μία περαιτέρω επιβάρυνση στον οικογενειακό προϋπολογισμό, καθώς ο ήδη πενιχρός μισθός μας δέχεται ακόμα μία έμμεση μείωση.

Αφουγκραζόμενοι την ανησυχία των συναδέλφων, ήρθαμε σε επαφή με διαγνωστικά κέντρα και καταφέρνοντας να εξασφαλίσουμε Αντιγόνου (Rapid Test) σε προνομιακές τιμές για τα μέλη μας.

Ειδικότερα:

α) Το διαγνωστικό εργαστήριο «ALPHA Διάγνωση», το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη (οδός: Μ. Καραολή 1-3 & Παπαναστασίου 2, Δάφνη 17235, Αττική), μας γνωστοποίησε πως προσφέρει για τα μέλη της Ένωσής μας τα στην τιμή των Επτά Ευρώ (7) Ευρώ.

β) Το φαρμακείο του κ. Γεωργίου Κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ το οποίο βρίσκεται στο Μαρκόπουλο (οδός: Παπαδημητρίου 15Α, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03), μας γνωστοποίησε πως προσφέρει για τα μέλη της Ένωσής μας τα στην τιμή των Επτά Ευρώ και Πενήντα Λεπτών (7,50) Ευρώ.

γ) Το φαρμακείο της κας Ασημίνας ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ το οποίο βρίσκεται στην Κερατέα (οδός: Θεμιστοκλέους & Βασιλίσσης Σοφίας 44, Λαυρεωτικής, Κερατέα 190 01), μας γνωστοποίησε πως προσφέρουν για τα μέλη της Ένωσής μας τα στην τιμή των Οκτώ (8) Ευρώ.

δ ) Το φαρμακείο της κας Μαρίας ΔΡΑΚΟΥ το οποίο βρίσκεται στο Μαρκόπουλο (οδός: Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 4, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 190 03), μας γνωστοποίησε πως προσφέρουν για τα μέλη της Ένωσής μας τα στην τιμή των Οκτώ (8) Ευρώ.

ε) Το διαγνωστικό εργαστήριο «MediOne Health Care group of companies» το οποίο βρίσκεται στην Γλυφάδα (οδός Σοφίας Βέμπο 35, Γλυφάδα 165 61), μας γνωστοποίησε πως προσφέρουν για τα μέλη της Ένωσής μας τα Rapid Test στην τιμή των Οκτώ (8) Ευρώ.

στ) Το φαρμακείο της κας Μαρίας Τούλα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ το οποίο βρίσκεται στο Κορωπί (οδός: Σταματίου Πρόφη 20, Κορωπί 194 00), μας γνωστοποίησε πως προσφέρουν για τα μέλη της Ένωσής μας τα Rapid Test στην τιμή των Εννέα (9) Ευρώ. Επισημαίνεται πως το συγκεκριμένο Rapid Test διενεργείται με το σάλιο.

ζ) Το δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου «AFFIDEA» μας γνωστοποίησε πως προσφέρουν για τα μέλη της Ένωσής μας τα Rapid Test στην τιμή των Εννέα (9) Ευρώ.

η) Το δίκτυο διαγνωστικών Κέντρων «LIFECHECK» μας γνωστοποίησε πως προσφέρουν για τα μέλη της Ένωσής μας τα Rapid Test στην τιμή των Δέκα (10) Ευρώ ανά τεστ & η 5η συνεχόμενη φορά που θα προσέλθετε στο κέντρο θα είναι Δωρεάν (Για την χρήση των προνομιακών τιμών θα πρέπει κατά την προσέλευση στο διαγνωστικό κέντρο να γίνει αναφορά του κωδικού: 4476).

Ευχαριστούμε θερμά τις παραπάνω επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη που επιδεικνύουν στους Έλληνες αστυνομικούς.

Παρακαλούμε, όποιος συνάδελφος γνωρίζει κάποιο διαγνωστικό κέντρο ή φαρμακείο το οποίο δύναται να παρέχει Rapid Test σε καλύτερη τιμή, να μας το γνωρίσει προκειμένου να έρθουμε σε και κατόπιν να το γνωστοποιήσουμε μέσω ανακοίνωσης, έτσι ώστε όλα τα μέλη μας να επωφεληθούν.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τις ανωτέρω επιχειρήσεις. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.

Πηγή: Ειδικές τιμές Rapid Test για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε αυτά τα σημεία στην Αν. Αττική

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ